Emre Ozansoy
Moderatör
Yapma... Final dörtlüsü bozulmaz.Barış, Cemal Can, Nisa, Sercan şeklindedir bence ilk dört. Bunların kendi aralarında yerleri değişebilir tabii.
Elif sürpriz yapabilir bence. Şu an oylamanın devam ettiğini düşünürsek baya SMS kasmıştır.Barış, Cemal Can, Nisa, Sercan şeklindedir bence ilk dört. Bunların kendi aralarında yerleri değişebilir tabii.
Yapma... Final dörtlüsü bozulmaz.
Elif de aldı.Döneceğiz İsmail'im. Sercan yaktı ateşi.
Elif sürpriz yapabilir bence. Şu an oylamanın devam ettiğini düşünürsek baya SMS kasmıştır.
Bu kadar önde gelip kaybetse yazık olurdu.Elif de aldı.
Geçmişte Seda ve Nagihan finale kaldılarsa, Elif'in de ihtimali var bence. Elif gizli favori.Ben aslında Berkan sürpriz yapsın istiyorum ama Berkan ve Elif hiç ciddi yükselmediler sanırım SMS olarak.
Evrim de formsuz olacak günü buldu.Bu kadar önde gelip kaybetse yazık olurdu.
Evrim de kazanacak, 4-4 olacak.
Daha iyi attı bu sefer. Olacak olacak.Evrim de formsuz olacak günü buldu.
Geçmişte Seda ve Nagihan finale kaldılarsa, Elif'in de ihtimali var bence. Elif gizli favori.
Bence Elif’in finale kalma ihtimali (dörtlü) Sercan ve Berkan’dan daha çok. Genel kitleden çok destek var, genelde yaşça büyük insanlar tarafından destekleniyor. Tabii ne kadar SMS attıklarına da bağlı.Ben aslında Berkan sürpriz yapsın istiyorum ama Berkan ve Elif hiç ciddi yükselmediler sanırım SMS olarak.
Elif dokunulmaz olmadan önceki 2 hafta üst üste birinci oldu.Ben aslında Berkan sürpriz yapsın istiyorum ama Berkan ve Elif hiç ciddi yükselmediler sanırım SMS olarak.
Elif dokunulmaz olmadan önceki 2 hafta üst üste birinci oldu.
Sercan'ı rahat geçer ama.Ya SMS olarak bütün güçlü isimler Gönüllüler takımındaydı, öyle değerlendirmek lazım.