- Reaksiyon puanı
- 14,331
- Puanı
- 1,060
AMERA
10. BÖLÜM
Aslanları görmeye giderler rehber adam eşliğinde. Rehber adam gülümseyerek onlara ''Çok hızlıdır bu aslanlar, çok ünlüler bu arada'' derken arabadan çıkar birden Özgün! Rehber adam çıkma der ona dinlemez Özgün onu. Bir anda iki aslan üstüne doğru koşar onun parçalar onu adeta! Çok korkar arabadaki herkes! Araba korunaklıydı çıkmaması gerekirdi Özgün'ün!
Çok sevmiştim seni ben, kankamdın ya benim Özgün? Buldun ama Allah'ımdan cezanı sonunda! Beltum Hanım kocasını da gömer kızının yanına! Ağlamaktan gözleri şişmişti! Özgün'ün ailesi oğullarının ölüm haberini duyunca yıkılırlar..
Onuncu olarak ölümümden Özgün'ün babası sorumlu. Oğlunu gömerler karısına sarılır. Eve gelirler halen inanamazlar oğullarının öldüğüne. Hande'nin psikolojisi bozulmuştu halen o yaşıyor sanıyordu!
Özgün'ün babası gözyaşları içerisinde karısına ''Oğlum ölemez, yok yok ölmedi değil mi o?'' derken kendi kendine gülmeye başlar. Karısı onun bu hallerinden korkmaya başlar. Hemen onu hastaneye götürür. Aklını kaybetmişti Özgün'ün babası! Karısı gözyaşları içerisinde doktora ''Yalnız nasıl baş edeceğim ben bu acıyla?'' diye sorar. O da gördü gününü sonunda, Allah'ım çok teşekkürler..
Annem ağlama artık babamla kavuşacağız elbet bir gün. Annesi fotoğraf albümünü eline alır ağlayarak bakmaya başlar fotoğraflara. Beltum Hanım gözyaşları içerisinde gülümseyerek içinden ''Kavuşun orada hemen inşallah'' der..
Günlüğü alır eline annesi, okumaya devam eder. Size şimdi bir şey daha anlatacağım. O gün her şey normaldi ta ki o girene kadar sınıfa! Burcu. Yeni gelmişti sınıfımıza. İyi birine benziyordu teneffüs olduğunda hemen onunla tanışmak istemiştim, tanışmıştık. Sevmiştik birbirimizi. Benim gibi içten biriydi. Bir gün okula gelmedi onu çok merak etmiştim. Sonra ikinci, üçüncü gün de gelmedi okula. Öğretmenimiz ondan bilgi alamıyoruz demişti. Çok merak etmiştim ben. Yeni tanışmıştık ama çok sevmiştim onu ben, o da beni..
Aradan on gün daha geçmişti. Facebook'tan yazdım ona cevap da yoktu. On birinci gün olmuştu okuldaydık. Kantinde onun ailesini gördüm ağlıyorlardı, çok kötü görünüyorlardı. Hemen gittim yanlarına. Burcu nasıl buldunuz mu onu diye sordum. Annesi bana sarıldı o çok kötü durumda ama iyi olacak inşallah dedi. Yıkıldım o an çok!
11. BÖLÜM PAZARTESİ BURADA!