'Survivor 2020'de Hangi İsim Şampiyon Olur?

Sizce 'Survivor 2020'de Hangi İsim Şampiyon Olur?

• Barış Murat Yağcı

• Berkan Karabulut

• Cemal Can Canseven

• Elif Gören

• Evrim Keklik

• Nisa Bölükbaşı

• Sercan Yıldırım

• Yasin Obuz

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Şampiyonun sms'le belirlenmesi bile bu yarışmayı izlememek için en geçerli sebep :A
Sms'in tabii ki rolü olabilir izleyenleri yarışmaya çekmek için ama bu denli büyük bir etkisi olması oldukça yanlış.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
@Sherlock, @MasacRE, @Dosi, @eskici, @dreamy, @DarkLegenD, @Bully, @Özgür, @12.Adam:

5e8c6f9318c77326482e8589.jpg
Ben ne alaka. :A Sevmem bu kızı. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yine yorumlarda görmüştüm sanırım, yine ters köşe oldum sanırım. Aynı @Bully'de olduğu gibi. Fotoğraftaki de muhtemelen Elif, Nisa değil. :A
İlk başlarda destekliyordum belki oradan görmüşsündür, sonradan soğudum. :A Evet doğru tespit fotoğraftaki isim Evrim. :A

SMS ile belirlenmesin tamam, sadece yarış ile de saçma olur.
O da olmasın :A Ben 2010'u izlemiştim :D Final şu şekildeydi 3 oyun ve 1 sms. Atıyorum Sercan ve Nisa finale çıktı sms'te Nisa kazandı şampiyon olacak. 2010'daki gibi olursa sms'le sadece 1-0 öne geçmiş olacak çok daha adil.

Cemal Can Canseven

Finalde seçenek ikiye düşeceği için eski yarışmacıları destekleyenler de Cemal’e yığılacak bence, o yüzden Cemal Can kazanacak diyorum.

O da olmasın :A Ben 2010'u izlemiştim :D Final şu şekildeydi 3 oyun ve 1 sms. Atıyorum Sercan ve Nisa finale çıktı sms'te Nisa kazandı şampiyon olacak. 2010'daki gibi olursa sms'le sadece 1-0 öne geçmiş olacak çok daha adil.

Öyle daha güzel olur aslında. :A

• Beğendim
Reactions: xdragxx