Sevdim ama ilk 5'e sıkacak kadar değil. Dur belki kadın oyuncu dalına da Beren Saat'e de sokarım kararsız kalmıştım zaten.Atiye'yi sevmediğin ve aday ettiğin tek dalda google'a baktırdığın için kınıyorum.
Sevdim ama ilk 5'e sıkacak kadar değil. Dur belki kadın oyuncu dalına da Beren Saat'e de sokarım kararsız kalmıştım zaten.Atiye'yi sevmediğin ve aday ettiğin tek dalda google'a baktırdığın için kınıyorum.
Bence kadronun en iyileri Melisa Şenolsun ve Meral Çetinkaya. Kendi ödüllerimde kısa listeye sadece ikisini aldım. Büyük ihtimal ikisi de aday olamayacak ama olsun.Sevdim ama ilk 5'e sıkacak kadar değil. Dur belki kadın oyuncu dalına da Beren Saat'e de sokarım kararsız kalmıştım zaten.
Onlar da iyiydi ama işte yer sıkıntısından giremediler maalesef.Bence kadronun en iyileri Melisa Şenolsun ve Meral Çetinkaya. Kendi ödüllerimde kısa listeye sadece ikisini aldım. Büyük ihtimal ikisi de aday olamayacak ama olsun.
Evet. İstiyorsan yap tutan yok ki.Bu ödül sadece senin zaman ayırıp izlediğin diziler dimi???
Mesela ben de forumdashtan en iyiler ödülü dağitabilirim @Aserat
Yok yani ödülün önemi için sordumOnlar da iyiydi ama işte yer sıkıntısından giremediler maalesef.
Evet. İstiyorsan yap tutan yok ki.
Bireysel olsa da çoğu izleyicinin hak verebileceği seçimler.Yok yani ödülün önemi için sordum
Akşam geçti bile oku artık.Akşam okuycam.
Çok yoğunum bu aralar.Akşam geçti bile oku artık.
Bana pek öyle gelmedi de neyse.Çok yoğunum bu aralar.
Forum içi yoğunum.Bana pek öyle gelmedi de neyse.
Teşekkürler. Sevsem de tüm ödülleri Mucize Doktor'a yığmak istemedim açıkçası.En iyi dizi Mucize Doktor hak edilmiş bir ödül, Taner Ölmez de yine hak etti. Tabi Ebru Özkan da hak etti, çok değerli ve sevdiğim isimlerden biridir ama ben Sinem Ünsal'dan yana kullanırdım oyumu. Yardımcı erkekte de Onur Tuna derdim, Ferman karakteri sezona damgasını vurdu.
Emeklerine sağlık @Aserat
Tam çıkıyordum.
5 dakika daha durup öyle çıkabilirsin.Tam çıkıyordum.