Seninle biz bu meseleleri tartışmayalım. Fikirlerimiz sabit çünküGerçekten böylemi düşünüyorsun ?yani evrim kurbanmı![]()
Seninle biz bu meseleleri tartışmayalım. Fikirlerimiz sabit çünküGerçekten böylemi düşünüyorsun ?yani evrim kurbanmı![]()
Haklısın ama bu söylem insanlık dışı bir söylem. Bence unutulacak gibi değil. Şampiyon adayı biri söylemiş olsa şampiyonluk ihtimali biter. Evrim gemileri yakmış belli ki.Seyirciler bir tuhaf. Çabuk unutuyorlar.
Bu hafta gitmezse unutulur bu durum.
Linç edilecek yeni bir kurban bulunur![]()
Nesini çekemiyecem be o çirkinin.Çekemediğinden yapıyorsun.![]()
Böyle devam.Ben her zaman gerçekleri konuşurum canım.![]()
Sen kimsin. Ben tanımıyorum seni?Dondurma hırsızı adamın savunucuları Evrim'i gömmüş, bu durumdan rahatsız olduğum için bir günlüğüne Evrim için sinerji yapma kararı aldım... @eskici aramıza katıl.![]()
Sen kimsin. Ben tanımıyorum seni?
Ne yoldaşı. Beni birisiyle karıştırdın herhalde. Uzak dur benden!Ahahahahaha.Yapma yoldaşım...
Seninle biz bu meseleleri tartışmayalım. Fikirlerimiz sabit çünkü![]()
Şuan bu avatarla iken benden aksi mesaj bekleme. Sinerjiyi bozamamHaklısın ama bu söylem insanlık dışı bir söylem. Bence unutulacak gibi değil. Şampiyon adayı biri söylemiş olsa şampiyonluk ihtimali biter. Evrim gemileri yakmış belli ki.
Zaten taş çatlasın 2 haftası kaldı, gideceğini hissettiği için rahatça kusmuş kinini.![]()
Avatarında Evrim olan bir şahıs benim yoldaşım olamaz. Tanımıyorum o arkadaşı
Sonunda doğru bir laf ettin.Avatarında Evrim olan bir şahıs benim yoldaşım olamaz. Tanımıyorum o arkadaşı![]()
Bende gerçekleri konuşuyorum.Nesini çekemiyecem be o çirkinin.![]()
Ne yoldaşı. Beni birisiyle karıştırdın herhalde. Uzak dur benden!
Avatarında Evrim olan bir şahıs benim yoldaşım olamaz. Tanımıyorum o arkadaşı![]()
İsmimi nereden biliyorsunuz?Utku beyciğim yapmayın, bu Hainhatt isimli şahsın oyununa gelmeyin.![]()
Yakıştıramadın mı? Tam beklendik laflar bence.Yakıştıramadım Evrim'e. Bu sözlerinden sonra, bu hafta elenmese bile haftaya kesin olarak elenir.![]()