29.bölümü sezon finali gibi çekip yayınlasalardı keşke.
En azından bir kaç sahne değiştirilebilirdi. Şimdi onca oyuncu boşuna gitmiş oldu resmen.
29.bölümü sezon finali gibi çekip yayınlasalardı keşke.
Hiç sanmıyorum
Sürekli 8+ alan Survivor karşısında eski oranlarını alamaz ama eğer düşük giderse erken sezon finali yapar bence.
4 bölüm çekilip sezon finali olacak zaten yok survivor geçer bence
Kuzey Yıldızı'nın da iki bölümü vardı, ama reytingler gidince dizi de gitti. Sabah belli olur aslında devam edip etmeyeceği
Bakalım yarın görürüz bence vakalar arttı ya belki ondan da bitmiştir kuzey yıldızı
Kalk Gidelim için özellikle totalde iyi oldu.
Bakalım yarın görürüz bence vakalar arttı ya belki ondan da bitmiştir kuzey yıldızı
Total'de 5,95, AB'de 4,90, 20+ABC1'de 5,51 almış. Eğer KYİA gibi haftaya düşüş yaşamazsa devam eder bence abla.
Yaa böyle beklemiyordum ben ratingleri ya uff
Eski reytinglerini alması imkansızdı abla zaten. Ama ben de beklemiyordum, baya bir tanıtımı yapıldı çünkü.
Niye imkansızdı ki yaa kötü bölümde değildi halbuki
Bölüm elbette kötü değildir abla, izlemediğim için bölüm hakkında bilgim yok. Kaç ay ara verdiler, Survivor izleyici kitlesi sabitleşti, çok nadir izleyen olmuştur o yüzden her bölümü 8+ reyting alan Survivor'dan izleyici alma şansı yoktu.
Doğru diyorsun aslında benimde aklıma geldi ama yinede iyi ratingler bekliyordum ya ben
Asıl oranlar haftaya belli olur. Eğer haftaya da düşük gelirse KYİA gibi erken yapabilir sezon finalini.
Aynen bakalım ne olacak