2020 İller Birbirini Yiyor :) 3.Tur -5.Grup **Yedirmeyin İlinizi** (Son Grup)

İller Birbirini Yiyor :) 3.Tur -5.Grup **Yedirmeyin İlinizi**(2 Oy Hakkınız Vardır)(Son Grup)

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
34,874
Puanı
1,060
1592157582992.png

İLLER BİRBİRİNİ YİYOR :)
1592157638220.png

1592246318124.png

Değerli Fav10 Sakinleri..
İller Birbirini Yiyor :) Adı Altında En Favori, En Sevilen, En Güçlü İli Seçme maceramızda sizlerin desteği ile üçüncü tura geldik.
Elimizde kaldı 20 tane İlimiz... Bu 20 il Toplamda 5 Grup da Dörderli Olarak Arenaya çıkacak. Her gruptan 2 İlimiz Adını Son 10'a Yazdıracak ve Çeyrek Finalde Boy Gösterecek.

Her grupta 2 oy Hakkınız Var; Oylama Süresi 1 Gündür.
Herşey Sizin Elinizde ;

İlinizi Yedirmeyin ve Desteklemeye Devam Ediniz.

Önemli İstatistik: 2.Turda 3 Büyükşehirde Aynı Oyu Aldı ama O 3 Büyükşehirle birlikte Bursada aynı oyu alabildi.
Muğla ve Eskişehirde ciddi bir oya erişerek,bizde varız dediler.

O zaman Gelsin İller Sahneye; Başlasınnnnnnnnnn Oylamalar......

Sevgilerimle.

1592249242104.png
SİVAS
1592249267737.png

1592249290483.png
MUĞLA
1592249306695.png

1592249334267.png
ŞANLIURFA
1592249369486.png

1592249395542.png
ESKİŞEHİR
1592249414765.png

Muğlaya vermek isterdim ama 5 ay 5 günümü Şanlıurfada geçirdim.... GüneyAnadoluyu biraz tanımama vesile olmuştur.

Diğeride Eskişehir .

Eskişehir
Urfa

Iki memleket de ayni gruba düsmüs. :D

Muğla - Eskişehir

Diğer iki şehrin buraya kadar gelmesi ilginç olmuş. :D
Neden? :D

Güneydogu Anadolu Türkiye'nin en güzel bölgelerinden biridir. Urfa ve Antep gibi nufüsü 2,5 milyonun üstünde olan büyük sehirlere hic gitmedin sanirim. Genelde herkes önyargili yaklasiyor cünkü. :X

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Güneydogu Anadolu Türkiye'nin en güzel bölgelerinden biridir. Urfa ve Antep gibi nufüsü 2,5 milyonun üstünde olan büyük sehirlere hic gitmedin sanirim. Genelde herkes önyargili yaklasiyor cünkü. :X
Sana katılıyorum.. Gidilmesi gerekiyor, askerliğim sayesinde Urfa-Antep ve Diyarbakır tanıma şansım oldu..Kesinlikle gidilip,görülmesi gereken yerler.

• Beğendim
Reactions: kerem
Sana katılıyorum.. Gidilmesi gerekiyor, askerliğim sayesinde Urfa-Antep ve Diyarbakır tanıma şansım oldu..Kesinlikle gidilip,görülmesi gereken yerler.
Özellikle Göbeklitepe'den sonra baya bir turist cekiyordu oralar. Antep'e zaten 'Kücük Istanbul' diyorlar. :D Önyargili davranilmasi hosuma gitmiyor, zaten batiya yaptiklari yatirimidoguya da yaptirsalardi herkes ayni imkanlar, ayni kosullar altinda yasardi.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

Hiç gitmedim. Antep için aşırı övgüler duyuyorum zaten diğer grupta oy da verdim. Ama Urfa için orada yaşayanlardan çok korkunç şeyler duydum. Farklı bir dünyada yaşıyorlar. :( Turistik yerleri güzeldir, Göbeklitepe vs önemli kültür mirasları o ayrı konu.

Hiç gitmedim. Antep için aşırı övgüler duyuyorum zaten diğer grupta oy da verdim. Ama Urfa için orada yaşayanlardan çok korkunç şeyler duydum. Farklı bir dünyada yaşıyorlar. :( Turistik yerleri güzeldir, Göbeklitepe vs önemli kültür mirasları o ayrı konu.
Korkunç şeyler? 😳

Açıkçası kendin görmeden bilemezsin, 2. memleketim diye demiyorum ama Alman arkadaşlarım İstanbul'u hiç beğenmediler mesela. Onun yerine Urfa'yı ve yemeklerini daha çok beğendiler. Buralara daha çok benzediği için. :D

Muğla aslında Eskişehir'e de basacaktım oyu kullana basıvermişim bir de Denizli'nin 3.gruba yükselememesine üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...