O zaman abartmıştın şimdi yine başlamaBeni o şekilde suçlaman bi anda aklıma geldi. Aşırı kırılmıştim
O zaman abartmıştın şimdi yine başlamaBeni o şekilde suçlaman bi anda aklıma geldi. Aşırı kırılmıştim
O zaman abartmıştın şimdi yine başlama
Ben haksızlık yapmam sen yapıyorsunBana haksızlık yaptın hala yapıyorsun.
Azdan az çoktan çok gider.Çok kelimesi Haluk ile özdeşti. Her durumda çok diyebiliyor.
Bakalım çıkabilecek mi? 😵Eline sağlık @haluk792
Fuat'ın hikayesini merak ediyorum. Acaba onun sonu ne olacak. Yaptığı şeyin pişmanlığını duyması iyi. Bakalım hapisten çıkabilecek mi.
Bu bölüm kimse ölmeden atlattık şükür.
Aşk olaylarını izleyeceğiz. Merak ettim. Bakalım kim kime ne tür ihanet edecek bu 4'lüden.
Bu arada eline sağlık @haluk792 . Güzel gidiyor senaryo ama şu 'Çok' kelimesini fazla kullanıyorsun gibi geliyor bana. Türevleri olan 'fazla' gibi kelimeler kullanabilirsin. 'Çok Fox' sloganından dolayı sende etkisi büyük bu kelimenin belki ama biraz azaltabilirsin.
Emeğine sağlık @haluk792 İyi bir bölümdü aksiyon daha fazla artacaktır öbür bölümler
@ömer karataş @mrt-06Guzel bir bolum kisa ve oz olmasi iyi olmus ✔
@alperuz @Dosi @Bully @Emre Ozansoy@haluk792 emeğine sağlık keyifle okudum bakalım bu hüseyinden birşeyler çıkıcakmı
sen de harikasın , sağ ol.Hüseyin mi yoksa Bu kızın başına iyi bir şey gelmiyor sonuçta
Bölümün kısa olması o kadar güzel ki sıkmıyor hiç bir şekilde harika @haluk792
Çok sağ olHüseyin de kesin bir şeyler var. Eline sağlık az ve öz olmuş.