Ursula hariç sizin için hepsi dolu
Yok ya, var gözüme çarpan zayıflıklar. Bazı isimlerin nasıl buralara geldiğini anlayamadım.
Ursula hariç sizin için hepsi dolu
Elizabeth Lail tabii ki ama harcayacaklar yine...Artık nerdeyse en iyiler kaldı. Yapacak birşey yok
Kim favorilerim ki?
Benide zorlar gibi gerçi. Son kişi hariç diğerleri iyi
Sadece o grubu yaptım diğerlerinde soyadlarını ekledim.
Bu tur aksilik yaşadık :SSadece o grubu yaptım diğerlerinde soyadlarını ekledim.
Platin?Elizabeth Lail tabii ki ama harcayacaklar yine...
Şu platin sevdasını anlamıyorum ya, bilirsin bizim buralarda onların yüzlerine bile bakılmıyor. Nasıl bir yokluksa.
Yumurta akı ve sarısı saç rengine sahip olanlar.Platin?
En sondaki hariç diğer 3 iyi bence Gerçi Ana okdarda güzel değilmiş. Fotoları ararken baya normalleri vardı
Hahah tamamdır. Şimdi düştü jetonYumurta akı ve sarısı saç rengine sahip olanlar.
Senin deyişinle 'milli irade'Yok ya, var gözüme çarpan zayıflıklar. Bazı isimlerin nasıl buralara geldiğini anlayamadım.
Elizabeth Lail ve Ester Exposito olarak son kararımı vermiş bulunmaktayım. Vatana, millete, Netflix'e hayırlı olsun...Kime oy vereceğimi düşünmek için izninizle bir süreliğine forumu terk ediyorum, öyle kolay verilecek bir karar değil buradaki.
Scarlett seçmediğin için @Sherlock temsiliElizabeth Lail ve Ester Exposito olarak son kararımı vermiş bulunmaktayım. Vatana, millete, Netflix'e hayırlı olsun...