Hazem
Favori Üye
"Sayfalar" ve ordaki "bilgi". Bunları paylaşma ve belirtme. Mesele çözülür. Ozaman kimse seni yanlış anlamaz.Niye yorumumu düzgün okumuyorsunuz ne olur bilmiyorum öyle diyor sayfalar dedim ne var bunda yeter tmm kazanacak demedim bilmiyorum ama böyle deniyıor dedim emin konuşmadım niye anlatamıyorum ben ya
"Sayfalar" ve ordaki "bilgi". Bunları paylaşma ve belirtme. Mesele çözülür. Ozaman kimse seni yanlış anlamaz.
Kendi düşüncen hariç başkasının yada başka sayfadaki olayları belirtme yeter. Tüm mesele bu.
Sen de bizi anla. Biz başka sayfadaki yorumları burda duymak istemiyoruz. Olay bu
Bunu günler öncede söyledin ondan çok çok öncede söyledin ve maalesef bir süre sonra yine söyleyeceksin.Tamam zeynep tmm olurmu gülerek iyi ki bir yorum yaptım
Bunu günler öncede söyledin ondan çok çok öncede söyledin ve maalesef bir süre sonra yine söyleyeceksin.
Kendine bunu yapma lütfen yapma.
Bak bizden çok senin keyfin kaçmakta.
Bunuda bekliyordum. Keşke beni şaşırtsaydınKapatabilirmiyiz bir daha bu başlıkta yorum yapmıcam zaten iyi yorumlar hepinize
Evrim ciddi ciddi keko yalnız. Yazık. Kuduruyor.
Aynı anda 10 tane vasat erkekle flört eden makyaj manyağı kezban. Çatladı resmen kıskançlıktan.Kekolar bile daha normal Evrim'den. Tam bir boş, gereksiz.