Fener maçından yatabilirsin.@Tolstoyevski @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai
Misli.com'a girin 5 lira veriyor telefon numaranızı onaylatırsanız Ben bir kupon yaptım
Fb-Kayseri 0-2 çifte şans
Göztepe-Ts ilk golü Ts atar
Juventus-Milan 2-3 gol
Valencia-Levante 1
5'e 46.90 veriyor.
Bakalım Sen de yapabilirsin kupon beleşe 5 lira dağıtıyorlarFener maçından yatabilirsin.
İnternet üzerinden kupon yapmıyorum.Ben kuponu veriyorum başkaları oynuyor.Bakalım Sen de yapabilirsin kupon beleşe 5 lira dağıtıyorlar
Bak o da doğru bir bakış açısıMaçı Fener'e oynasan büyük ihtimal kayberdin.
Yanlış değil ki Senle ben bir şeyine bahse girersek bu iddiadır ama bu oyunun adı iddaa İkisi farklı şeylerBaşlıktaki yanlış hep gözüme çarpıyor ya, kurban oluyum şu başlığı ''iddia'' yap. @xdragxx
TDK bunu güncelleyip son noktayı “iddia” diye koymadı mı ya? Öyle bir yazı okumuştum sanki bi ara.Yanlış değil ki Senle ben bir şeyine bahse girersek bu iddiadır ama bu oyunun adı iddaa İkisi farklı şeyler
Yok ya oyunun adı başkaTDK bunu güncelleyip son noktayı “iddia” diye koymadı mı ya? Öyle bir yazı okumuştum sanki bi ara.
Gidiyom ben... (Site yani oyun adı dediğin gibi kalmış, güncellenmeli )Yok ya oyunun adı başka
Ben tövbeliyimŞükür kavuşturana tekrardan patates olma, son dakikalarda yatma, tek maçtan kafayı yeme mevsimi başlıyor.
Açılış olarak beş liralık fantezi kuponunu yaptık bakalım, maksat maçı izlerken daha heyecanlı geçmesi yoksa patlayan maçların tutanlardan daha çok olacağı en başından belli.
Ekli dosyayı görüntüle 91871
@xdragxx
@Tolstoyevski tavuk totosu tövbe tutmaz.Ben tövbeliyim
Paris maçı başlamış.Seyrediyor musun?Şükür kavuşturana tekrardan patates olma, son dakikalarda yatma, tek maçtan kafayı yeme mevsimi başlıyor.
Açılış olarak beş liralık fantezi kuponunu yaptık bakalım, maksat maçı izlerken daha heyecanlı geçmesi yoksa patlayan maçların tutanlardan daha çok olacağı en başından belli.
Ekli dosyayı görüntüle 91871
@xdragxx
Aklımdan çıkmıştı ve oha 1-0 yenilmiş, ilk maçtan patates olmuşuz. 🤦♂️😱 @xdragxxParis maçı başlamış.Seyrediyor musun?
İşte iddaaAklımdan çıkmıştı ve oha 1-0 yenilmiş, ilk maçtan patates olmuşuz. 🤦♂️😱 @xdragxx
Psg maçına 1 verseydin 3.90 lık manyak bir oran varmış.Aklımdan çıkmıştı ve oha 1-0 yenilmiş, ilk maçtan patates olmuşuz. 🤦♂️😱 @xdragxx