2020 En Favori Erkek Oyuncu (Bilgilendirme Konusu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru karar. Evet güzel bir etkinlik olacaktı ama şimdilik ihtiyaç yok ve sen de son günlerde boşu boşuna yıprandın o yüzden en hayırlısı bu.
Diğer konuda MS ve Dizi etkinliğin için yaz sonuna ertelenmesini istediğini sonradan gördüm. Teşekkürler :)

• İlginç
Reactions: Aserat
Öneri süresi bitmiştir.
Bu konuda bir sürü tartışma çıktı ve tüm eleştiriler ve öneriler için teşekkür ederim.
Özellikle sene kısmında çok fazla tartışma çıktı ve en son tüm zamanların oyuncularını oylama önerileri geldi.

Şimdilik etkinliği askıya alıyorum. En azından Haziran Ayında başlamayacak. Şuan forumda çok fazla etkinlik var. Güzeller, filmler bitince başlatırım.
Bu konu ile ilgilide kararımı verdim, yani kuralları. Bu fikir benimdi ve az çok sizlerin taleplerinide göz önünde bulundurdum.
Zamanı gelince buradan son karar ve geçerli olacak kuralı belirtip anket işine girerim.
İstemeyen oylamamakta serbest. Kimseyi zorlayamam. Herkesi memnun etmek zor. Bunu biliyorum. Çoğunluğu memnun etmeye bakarım.
Etkinliği kendi başıma yürütürüm. Acele etmeye gerek yok. Azar azar uzun bir zamana yayarım.
Herkese teşekkürler
@MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @xdragxx @Aserat @Bully @serhatt @bazinga (konuya bu tartışmaya dahil olanları etiketledim)
Temmuz'a kadar gıdım gıdım fotoğraflar bile hazır olur, senin için de daha az yorucu ve sakin geçmiş olur hem. O yüzden kararına saygı duyuyorum ve tekrardan emeğine sağlık. Konudaki tartışmalar aslında konuya verdiğimiz önemdendi bunu biliyorsun ve en azından işin şekillenmesine vesile oldu. Ama dediğim gibi diğer etkinliğinle birlikte bir de bu kaos durumunda baya yoruldun ve telefondan hallettiğin için ekstra bir enerji kaybı oldu işte bu yüzden temmuz'a yayma konusunda haklısın. Her daim kararına saygı duyuyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ne bileyim 30 sayfadan fazla konuştuk, tartıştık ama başlamayacağını söylüyorsun şimdi. Neyse hayırlısı olsun, karar senin sonuçta. Başladığı zaman katılım gösteririz artık. :)
Normalde 22 Haziran'da başlayacaktı. 1 hafta 10 gün ertelenecek sadece :) tabi forumu bırakmazsam

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Temmuz'a kadar gıdım gıdım fotoğraflar bile hazır olur, senin için de daha az yorucu ve sakin geçmiş olur hem. O yüzden kararına saygı duyuyorum ve tekrardan emeğine sağlık. Konudaki tartışmalar aslında konuya verdiğimiz önemdendi bunu biliyorsun ve en azından işin şekillenmesine vesile oldu. Ama dediğim gibi diğer etkinliğinle birlikte bir de bu kaos durumunda baya yoruldun ve telefondan hallettiğin için ekstra bir enerji kaybı oldu işte bu yüzden temmuz'a yayma konusunda haklısın. Her daim kararına saygı duyuyorum.
Foto kısmı zamanı gelince yapılır. Ben okadar erkek fotosunu uzun süre telefonumda barındıramam.
Kolay yolunu bulurum o sorun değil. Günde 2 anket falan giderim olmadı

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Normalde 22 Haziran'da başlayacaktı. 1 hafta 10 gün ertelenecek sadece :) tabi forumu bırakmazsam

Yok ben daha çok erteleme sebebine takılmıştım da düşündüğüm gibi değilmiş, dediğim gibi bekleriz sıkıntı yok. Müdahale etmemem gerekirdi bu kadar, konuştuk da zaten. Artık tamamen senin son karar, takıl kafana göre. :A

Hastasıyız. :A Baksana konuya yamyam gibi konuşmuşuz, @Dosi bıraksa bir bu kadar daha konuşurduk muhtemelen saçma sapan bir sebep bulup. :A
Kaos ben de severim ama bu başka bir boyut oldu :A
Kırıcı kısımlarda oldu açıkçası

• Üzücü
Reactions: Sherlock
IMG_20200613_004532.jpg

@Sherlock @MasacRE @xdragxx
Güzellerin konusunun mesaj sayısını geçti :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...