- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Yok ya @Maskeli Fedai bile bu kadar dönmüyor Şerlok beyciğim. Bu çok başka bir seviyeBu mesajı @Maskeli Fedai'nin yazdığına yemin edebilirim...
Yok ya @Maskeli Fedai bile bu kadar dönmüyor Şerlok beyciğim. Bu çok başka bir seviyeBu mesajı @Maskeli Fedai'nin yazdığına yemin edebilirim...
Espri değil bunlar hep gerçekler
Cemal Can ve Nisa bunu haketti böyle insanları asla desteklememSen de @Maskeli Fedai den beter çıktın bee, bu nasıl bir döneklik seviyesidir
İşe yaramaz içimden geçen önemliÇözümün ters totem yapmak
Git şuradan gözüm görmesin seni hain herifCemal Can ve Nisa bunu haketti böyle insanları asla desteklemem
Hainlikle alakası yok durduk yere satmadım hakettiler seni de bu yanlış yoldan dönmeye davet ediyorumGit şuradan gözüm görmesin seni hain herif
Evrim'i, Barış'ı destekliyorum falan diyorsun öyle yol mu olur, senin gittiğin yol yol değil Reisimi sattın bari Berkan'ı falan destekleHainlikle alakası yok durduk yere satmadım hakettiler seni de bu yanlış yoldan dönmeye davet ediyorum
Berkan’ı seviyorum ama desteklemem acayip birisi daha çözemedim aslında bu yarışmada desteklenmeyi gerçekten hakeden sadece bir kişi var ama ismini söylemiyim ona da nazar değdirmeyelimEvrim'i, Barış'ı destekliyorum falan diyorsun öyle yol mu olur, senin gittiğin yol yol değil Reisimi sattın bari Berkan'ı falan destekle
Umrumda değil...Yukarıdaki mesaj küfür içeriyor ve olmamış rekorunu hak ediyor... Lütfen gereğini yapalım sayın milli irademiz...
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @Bully @xemrexxx @Maskeli Fedai @Aserat @Angelica @serhatt @pompy @denizz19 @Araf @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @mesmeso61 @Felon @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Gizmen @ömer karataş @hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes...
Elif miBerkan’ı seviyorum ama desteklemem acayip birisi daha çözemedim aslında bu yarışmada desteklenmeyi gerçekten hakeden sadece bir kişi var ama ismini söylemiyim ona da nazar değdirmeyelim
Şşşş ses etmeElif mi
Elif harika bir yarışmacı ya. Muhteşem olağanüstü kesin şampiyon kesinŞşşş ses etme
Kesinlikle 🤫Berkan’ı seviyorum ama desteklemem acayip birisi daha çözemedim aslında bu yarışmada desteklenmeyi gerçekten hakeden sadece bir kişi var ama ismini söylemiyim ona da nazar değdirmeyelim
5’de 0 yaptı bileElif harika bir yarışmacı ya. Muhteşem olağanüstü kesin şampiyon kesin
Mission completed5’de 0 yaptı bile
Sen de gizli gizli izliyorsun galibaKesinlikle 🤫
Günlük 5 dakika diyebilirim ve kısa kısa video baktığım var ama favorim en başından beri ElifSen de gizli gizli izliyorsun galiba
Son kaptanlık meselesinde en sevdiğim iki yarışmacı olan Nisa ve Cemal Can’dan nefret ettim tek istediğim Cemal Can şampiyon olmasın Nisa zaten olamaz onun dışında kim olursa olsun Evrim’e bile razıyımGünlük 5 dakika diyebilirim ve kısa kısa video baktığım var ama favorim en başından beri Elif
Son kaptanlık meselesinde soğudum yine yarışmadan
Bireysel olunca belki izlerim
Woaw aynı fikirdeyiz Barış'ta olmasınSon kaptanlık meselesinde en sevdiğim iki yarışmacı olan Nisa ve Cemal Can’dan nefret ettim tek istediğim Cemal Can şampiyon olmasın Nisa zaten olamaz onun dışında kim olursa olsun Evrim’e bile razıyım
@Emre Ozansoy sen de yap artık itirafını, al harikaları...