Emre Ozansoy
Moderatör
Barış hâlinden muhtemelen memnundur ama yine de sen bilirsin.
Hiç zannetmiyorum.
Barış hâlinden muhtemelen memnundur ama yine de sen bilirsin.
Gelelim yorumuma.
1. Cemal Can, Ardahan'ın saflığından yararlandı. Nisa'yı alma deyip önce kendisi almalıydı ama Nisa zaten bende diyerekten güçlülere yönelmesi doğru değildi. Üstüne daha çocuğu kural bozmakla suçladılar. Kuralına göre oynanmadı.
2. Durum
Nisan'ın Ben Sercan'la aynı takımda olmak istemiyorum deyişi Sercan'ı rencide edici duruma geldi. Onu diyeceğine ben Cemal Can ile aynı takımda olmak istiyorum denilseydi. Resmen adama sapık muamelesi yapıldı.
Sanki 2 takım farklı adalarda. Açıkçası Sercan'a çizilen imaja çok üzüldüm.
3. Ardahan en başta Sercan yerine Berkan'ı alabilirdi. Cemal Can zaten Sercan'ı almazdı. O da orada hata yaptı.
Zor bir ihtimal ama umarım iki dokunulmazlığı da maviler alır.
@Sherlock @MasacRE @Emre Ozansoy @Angelica
Attim ama niye diye sor. Surviviorla alakalı değilKüfür yukarıdaki mesaj, olmamış rekorunu hak ediyor... Lütfen gereğini yapalım sayın milli irademiz...
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @Bully @xemrexxx @Maskeli Fedai @Aserat @Angelica @serhatt @pompy @denizz19 @Araf @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @mesmeso61 @Felon @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Gizmen @ömer karataş @hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes...
Küfür yukarıdaki mesaj, olmamış rekorunu hak ediyor... Lütfen gereğini yapalım sayın milli irademiz...
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @Bully @xemrexxx @Maskeli Fedai @Aserat @Angelica @serhatt @pompy @denizz19 @Araf @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @mesmeso61 @Felon @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Gizmen @ömer karataş @hayret bi şey @Zeyno45 @Ygslysci ve herkes...
Attim ama niye diye sor. Surviviorla alakalı değil
Dün mesajım silinmişti @Emre Ozansoy yüzünden
Gelelim yorumuma.
1. Cemal Can, Ardahan'ın saflığından yararlandı. Nisa'yı alma deyip önce kendisi almalıydı ama Nisa zaten bende diyerekten güçlülere yönelmesi doğru değildi. Üstüne daha çocuğu kural bozmakla suçladılar. Kuralına göre oynanmadı.
2. Durum
Nisan'ın Ben Sercan'la aynı takımda olmak istemiyorum deyişi Sercan'ı rencide edici duruma geldi. Onu diyeceğine ben Cemal Can ile aynı takımda olmak istiyorum denilseydi. Resmen adama sapık muamelesi yapıldı.
Sanki 2 takım farklı adalarda. Açıkçası Sercan'a çizilen imaja çok üzüldüm.
3. Ardahan en başta Sercan yerine Berkan'ı alabilirdi. Cemal Can zaten Sercan'ı almazdı. O da orada hata yaptı.
Zor bir ihtimal ama umarım iki dokunulmazlığı da maviler alır.
@Sherlock @MasacRE @Emre Ozansoy @Angelica
Ben öyle yazsam banada diss toplarmısınız? @MasacREKüfür yukarıdaki mesaj, olmamış rekorunu hak ediyor... Lütfen gereğini yapalım sayın milli irademiz...
Küfür yukarıdaki mesaj, olmamış rekorunu hak ediyor... Lütfen gereğini yapalım sayın milli irademiz...
Nisa yazan bir yere olmamış atmam
Survivorla alakalı olsa daha üzülürdün benceÜzdün.
Nisa yazsa sansürleme ihtiyacı duymaz abla, resmen küfür etmiş.
Ne düşünüyorsun? Nisa haklı yani?Nisa konusunda öyle düşünmüyorum ya ben
Attim ama niye diye sor. Surviviorla alakalı değil
Dün mesajım silinmişti @Emre Ozansoy yüzünden
Hatırladım, aşağıdakiyle alakalı olan mesajı diyorsun. Hak etmiş @Emre Ozansoy.
Ekli dosyayı görüntüle 85891
AynenHatırladım, aşağıdakiyle alakalı olan mesajı diyorsun. Hak etmiş @Emre Ozansoy.
Ekli dosyayı görüntüle 85891