TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Beyler arada burda ve twitterda görüyorum ve kafam karışıyor. Bu Sercan'ın saçı 5 aydır bi gram nasıl uzamadı?
Şu sorumu cevaplayın bi ya @Sherlock :A

Ya aklıma şey geldi, yıllar önce Hasan'ın bir röportajını görmüştüm. "Benim saçım bugüne kadar hiç uzun olmadı, bu yüzden saçım uzadıkça kazımak için özel izin almıştım yapım ekibinden." gibi bir şey demişti. O tarz bir durumdur muhtemelen. :A Şu bile izlediğin şeyin şov olduğuna, içerisinde kurgu barındırdığına bir örnek aslında bu arada. Belirtmek istedim. :A @Hachiko

• İlginç
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ya aklıma şey geldi, yıllar önce Hasan'ın bir röportajını görmüştüm. "Benim saçım bugüne kadar hiç uzun olmadı, bu yüzden saçım uzadıkça kazımak için özel izin almıştım yapım ekibinden." gibi bir şey demişti. O tarz bir durumdur muhtemelen. :A Şu bile izlediğin şeyin şov olduğuna, içerisinde kurgu barındırdığına bir örnek aslında bu arada. Belirtmek istedim. :A @Hachiko
Güzelmiş :A Aynı zamanda erkeklerin ve kızların niye koltuk altlarının uzamadığının da cevabını almış oldum :D Bir de yani 5-6 ay kalınca kızlar da ister istenmez tüylenme olur yüzlerinde onun da önüne geçiyorlar demek :A

Güzelmiş :A Aynı zamanda erkeklerin ve kızların niye koltuk altlarının uzamadığının da cevabını almış oldum :D Bir de yani 5-6 ay kalınca kızlar da ister istenmez tüylenme olur yüzlerinde onun da önüne geçiyorlar demek :A

Bak buldum. :A

Yarışmada herkesin saçları uzadı siz hep keldiniz…
- Kısmen saçımın belli bölgelerinde dökülme var ama Türkiye beni kel olarak tanıdı. Bu yüzden sadece saçımla ilgili özel bir izin aldım. Kimsenin kullanmaması şartıyla bana bir ustura verildi ve kendi kendime saçlarımı kestim.

İlginç... Neden sürekli Ardahana bağırdı?
Soruyu sorduğu Cemal Can a hiçbirşey demedi.

Biranda tüm kırmızılar Ardahanın etrafında oldu.

Aaa ne oldu böyle gözlerime inanamıyorum. Evrim kaptan olamadı Cemal Can oldu e hani Acun yapmaya çalışıyordu Evrim'i kaptan ve herşey kurguydu? Allah Allah nasıl Acun yapmaya çalıştığı şeyi yapamaz. Yok yok yinede kurgu beni bunun aksine inandıramaz kimse. :F Her zaman haklı çıkmaktan ben yoruldum artık gerçekten.

Bak buldum. :A

Yarışmada herkesin saçları uzadı siz hep keldiniz…
- Kısmen saçımın belli bölgelerinde dökülme var ama Türkiye beni kel olarak tanıdı. Bu yüzden sadece saçımla ilgili özel bir izin aldım. Kimsenin kullanmaması şartıyla bana bir ustura verildi ve kendi kendime saçlarımı kestim.

Erkekler böyle istiyorsa kızlar neler nelek istiyordur düşün işte :A

Erkekler böyle istiyorsa kızlar neler nelek istiyordur düşün işte :A

Ya bu kaç sene öncesinin Survivor'ı üstelik, o yıllarda dandik ödüller falan veriliyordu yarışmacılara. :A Şimdi öyle değil durum, şimdi çok daha büyük izinler ve tavizler veriliyordur yarışmacılara muhtemelen. :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ya bu kaç sene öncesinin Survivor'ı üstelik, o yıllarda dandik ödüller falan veriliyordu yarışmacılara. :A Şimdi öyle değil durum, şimdi çok daha büyük izinler ve tavizler veriliyordur yarışmacılara muhtemelen. :A
İşte yarışmanın bu forma döndüğünü kabul eden insanları seviyorum en azından kabul edip izliyorlar :A
2011 Survivorıyla 2020'nin bir olduğunu kimseye inandıramazsın :D Taner reis zamanında ödüller 1 dilim pizza 1 dilim baklavaydı gerçek Survivor oydu işte :A