- Reaksiyon puanı
- 14,331
- Puanı
- 1,060
AMERA
8. BÖLÜM
Hüseyin şimdi iyi mi mutlu mu derseniz? Değil hiç. Bu olaydan hiç bahsetmedim günlüğümde. Hüseyin perişan halde çünkü anne babası boşandı, ondan sonra hemen evi terk etti tek başına şu an ve sokaklarda! Aklını kaybetti! Meltem ile Arda ise şu an sözlüler. Onlar benden üç yaş büyüklerdi. Meltem ile Arda sokaklarda dolaşıyorlardı. Hediyelik eşya satan bir dükkana girerler. Çok şey alırlar çıkışta bir dilenciye rast gelirler. Dilenci gözyaşları içerisinde ''Yardım edin deliyim ben para verin, yaşamak da istiyorum ama ben?'' der. Şok olurlar! O kişi Hüseyin'dir! Hüseyin onları tanımaz çünkü aklı yerinde değildi tam olarak! Üzülürler çok eline para verip oradan giderler..
Hüseyin üzüldüm haline çok evet! İlk gerçek aşkımdın sen! Çocukluk aşkı falan değildin, kendi kendini bitirdin resmen sen! Beltum Hanım kızının mezarının başındaydı gözyaşları içerisinde ona ''Sana sarılmayı, kokunu özledim annem?'' der. Annem ben de seni çok özledim, babamı da özledim çok. Keşke beni görebilseniz şu an, sizi hep izlediğimi..
Ahmet Bey gözyaşları içerisinde karısına ''Biz kızımızın yanında çok olmadık mı sence Beltum?'' diye sorar. Hayır babam sakın öyle düşünme! Karısı gözyaşları içerisinde ona ''Bilmiyorum hiçbir şey artık ben?'' der..
Dokuzuncu olarak ölümümden kurs arkadaşım Özgün sorumlu. Özgün gülümseyerek sevgilisi Hande'ye ''Tamam gidelim o geziye, hazırlanayım bekle beş dakika'' der..
Özgün ile kursta tanıştık çok iyiydi. Anlaşıyorduk. Kankam olmuştu adeta. O kadar şey yaşadım biliyorsunuz bana iyi geliyordu o. Bir gün gülümseyerek bana annem kek yapmış gel yemeye kanka dedi. Ben de gülümseyerek ona tamam gelirim Billur Teyze'm yaptıysa kaçmaz dedim. Gittim oraya..
Özgün'ün babası bana çok tuhaf bakıyordu. Kek çok güzeldi yedik sonra Özgün'ün odasına çıktık ders çalışıyorduk. Babası yanımıza geldi oğluna oğlum ekmek alıp gelsene ve kola da alıver üşendim ben yoksa giderdim biliyorsun der gülümseyerek..
9. BÖLÜM PAZARTESİ BURADA!