- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Aa bugünkü oyunu Maviler kazandı. Hiç beklemiyordum, çok şaşırtıcı bir sonuç 😱
İlk 2 kapalı. En fazla 3 olabilirsinizİlk 3 garanti, 2. liği zorlamışızdır diyorum.
Yüzüne bir su çarp sonra tekrar ekrana bakAa bugünkü oyunu Maviler kazandı. Hiç beklemiyordum, çok şaşırtıcı bir sonuç 😱
Hele ben nasıl şaşırdım bir sormaAa bugünkü oyunu Maviler kazandı. Hiç beklemiyordum, çok şaşırtıcı bir sonuç 😱
Haydi çabuk konuşun gelin..
Evrim ve Cemal ağlasın zırlasın biraz ekrana malzeme versinler..
Sonra Konseyyyyyyyyyyyy gelsinnnnn
Konsey başlayınca etiket atar mısınız? İletişim kısmını izlemeye gerek yok. Biri ağlar, biri Türkçe konuşmaz, biri boş yapar...
Enescim ve Utkucum bugün maşAllahınız var..hızınıza yetişemiyorum.. dün mikroskopla arıyordum ikinizi
Aynen öyle Şerlok beyciğimBiz ve kaçmak... İşimiz olmaz abi. @MasacRE
Maviler kazandı, yarın reytingler fırlar. Sosyal medyada 60 - 70, normal de 15'i görür. @The_Erinch @Angelica
Kaydettim canım mesajını, önüne getiririm aksi olursaİlk 2 kapalı. En fazla 3 olabilirsiniz
Ne Nisa'yı ne de Cemal'i geçemez Evrim, boşa hayal kurmaKaydettim canım mesajını, önüne getiririm aksi olursa
Emojinden bilmezlikten geldiğini açık ediyorsun.Ne için ettin bilmiyorum ama rica ederim.
Ne Nisa'yı ne de Cemal'i geçemez Evrim, boşa hayal kurma
Bizi çok küçümsüyorsunuz gerçekten. Diyorum ya öyle bir şey olursa göreceğim sizi.Ne Nisa'yı ne de Cemal'i geçemez Evrim, boşa hayal kurma