- Reaksiyon puanı
- 14,331
- Puanı
- 1,060
AMERA
7. BÖLÜM
Bir gün Hüseyin'le ikimiz sadece buluşacaktık. Buluşmuştuk da. O arkasında bir şey saklıyordu. Gülerek ben ''Ne saklıyorsun hediye mi aldın bana?'' diye sordum. O bana gülümseyerek ''Senden hoşlanıyorum'' der ve gülleri bana gösterir. Gül almıştı çok güzellerdi. Sevgili olmuştuk o an hemen..
Aradan günler geçer yine bir şeyler kötü gitmeye başlamıştı. O an anlayamamıştım. Hüseyin bana eskisi gibi kadar düşkün değildi, ilgilenmiyordu pek benimle artık..
O ilk tanıştığımız gün Hüseyin ile yine de çok mutlu olduğum günlerden biriydi. Sekizinci olarak ölümümden Hüseyin sorumlu. O zamanlar demiştim ya kötü şeyler yaşamamıştım ta ki bu ana kadar! Hüseyin beni aldatıyordu başka biriyle! Cansın olayından önce yani ilk olaydan önce bunu da yaşamıştım bunu bir şekilde unutmaya çalışmıştım ama. Tam olmamıştı gerçi..
Hüseyin'in beni aldattığını nasıl mı öğrendim? Meltem ile Arda beni bir kafeye çağırmışlardı. Ben Hüseyin'den haber bekliyordum o gün ondan ses çıkmayınca onlarla buluşmaya karar vermiştim. Buluşmuştuk bir şeyler içiyorduk. Ben portakal suyu, onlar kahve içiyorlardı..
İçeri birden Hüseyin girer. Yanında kızıl bir kadın vardı el ele idiler. Birden dudaklarına yapışır onun Hüseyin! Kadın da öper onu birden. Yaşlıydı biraz kadın hem de! Arda ile Meltem de çok şaşırırlar! Hemen Hüseyin'in yanına gittim yüzüne tükürdüm ve ona gözyaşları içerisinde bağırarak ''Ben seni sadece çok sevdim, hep sevdim ama sen?'' der ve orayı terk eder! Meltem sinirli bir şekilde ona ''Hüseyin çok yazık sana!'' derken Arda bir şey demek istemez. Onlar da terk ederler orayı!
8. BÖLÜM ÇARŞAMBA BURADA!