Hmmmm anlıyorum, biraz haklılık payın olabilir bu konuda... İkisi de iyi şarkı ama dediğin gibi finale başka şarkılar gelebilirdi elbette...Yok ben sadece hep zıt olduğumuz için kınamak istedim yoksa ama iyi şarkıdır tabiki, her nekadar finalde başka şarkılar olması gerektiğini düşünsemde
Ben hep haklıyım (sen gibi)Hmmmm anlıyorum, biraz haklılık payın olabilir bu konuda... İkisi de iyi şarkı ama dediğin gibi finale başka şarkılar gelebilirdi elbette...
(Ben gibi) hep haklı olmak zordur... Ama yine de bu yolda başarılar...Ben hep haklıyım (sen gibi)
Neden Tac Mahal'e mi kullanmam gerekiyordu oyumu...
Yaramızda Kalsın
Gözlerime inanamıyorum, hiçbirimiz hainlik yapmamışız ve dördümüz de aynı oyu kullanmışız finaldeMerve Özbey - Yaramızda Kalsın
Çünkü siz tam bir Sabar gurubusunuz.Gözlerime inanamıyorum, hiçbirimiz hainlik yapmamışız ve dördümüz de aynı oyu kullanmışız finalde
Ne alaka ya bu tura gelene kadar biz de sattık devamlı birbirimiziÇünkü siz tam bir Sabar gurubusunuz.
Benim sabarist olmadığım yine netleşti @Sherlock
Önemli olan son aşamada hemfikir olmakNe alaka ya bu tura gelene kadar biz de sattık devamlı birbirimizi
😱Gözlerime inanamıyorum, hiçbirimiz hainlik yapmamışız ve dördümüz de aynı oyu kullanmışız finalde
Akıl almaz bir durum bu...Gözlerime inanamıyorum, hiçbirimiz hainlik yapmamışız ve dördümüz de aynı oyu kullanmışız finalde