Star Tv'nin Hangi Dizileri Ekranlara Veda Edecek ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Doğuş grubunun Star TV'yi almak için görüşmelere devam ediyor. Bu satışın gerçekleşmesi bazı dizilerin sona ermesi anlamına geliyor.
Star TV haftanın her günü yeni bir dizi yayınlıyor. Pazartesi günleri 'Yalancı Bahar' ve 'Anneler ile Kızları' dizileri yayınlanıyor. Salı günü 'Papatyam', Çarşamba günü 'Geniş Aile', Perşembe günü 'Akasya Durağı', Cuma günü 'Firar', Cumartesi günü 'İffet' ve Pazar günü 'Ay Tutulması' dizileri ekranlarda oluyor. 'Sihirli Annem' dizisi hafta içi hergün yayınlanıyor. Bu dizilerin yapımcılarını ve oyuncularını şimdi bir korku sardı.

Doğuş grubu Star TV'yi alırsa yeni açmayı düşündüğü TVen kanalından vazgeçecek. TVen kanalı için dizi transferleri yapan ve yeni diziler çeken kanalın bu dizileri Star TV'de kullanacak.

Star Tv'de transfer ettiği 'Behzat Ç.', Show Tv'de transfer ettiği 'Muhteşem Yüzyıl', TMC film'in yapımcılığını yaptığı 'Bir Ömür Yetmez', Başak Köklükaya ve Ahu Türkpençe'nin başrolünü paylaştığı 'Tek Başımıza' ve Özgü Namal'ın oynadığı 'Leyla'nın Evi'dizileri TVen kanalında olacaktı.

Star Tv'nin satın alınması sonrasında kanalın nasıl bir dizi politikası izleyeceği merak konusu. Dizi yapımcıları ve oyuncuları her an dizilerini sona erdiği haberini alabilirler. Star Tv'nin mevcut 9 dizisi ve TVen kanalı için hazırlanan 5 dizi ile birlikte toplam 14 dizisi olacak olan kanalın, bu dizilerden bazılarıyla yollarını ayırması kaçınılmaz olacak.

TVen kanalı için hazırlanan dizilerin yeni kanaldaki yerlerinin garanti olacağı düşünülürse Star TV'nin mevcut 9 dizisinden bazılarının sona ermesi kaçınılmaz olacak.

İşte topun ağzındaki Star Tv dizileri
Yalancı Bahar, Anneler ile Kızları, Papatyam, Geniş Aile, Akasya Durağı, Firar, İffet, Ay Tutulması, Sihirli Annem

(Nazan POMAY -TVaktuel)

startv.jpg

Son düzenleme:
Cidden ileriki zamanlarda Doğuş grubu'nun işi zor olacak. Hangi dizi ile yolları ayıracak ? Kaliteli, reyting kaygısı olmayan bir yayın yapmayı planlıyorlarsa mutlaka aralarında kötü örnek oluşturacak dizileri kaldırmalılar. Reyting kaygısı sararsa birçok dizi ile yollarını ayıracaktır.

Yani eger Star geçerse TVen'e.. Genis Aile, Akasya Duragi ve Yalanci Bahar (çok kötü giderse ilerleyen haftalarda) bitecektir bence.

Bu arada Star TV, TVEn'e değil; TVEn, Star TV'ye transfer olacak. :)

Star TV'yi alamazsa Doğuş Holding, TVEn projesi devreye girecek. Yani Star TV, Doğuş Holding'e satılırsa bütün diziler risk altında ama satılmazsa aynen devam edilebilir. Merakla bekliyorum neler olacağını...

geniş aile bitemez aga doğuş grubu diye bişey bırakmam ortada:d

olur olur her türlü olur
geniş aile nasıl kurtulur o da çok saçma doğuş grubu geniş aileyi seviyorsa belki yoksa imkansız:d

Geniş Aile, D Production'a ait bir yapım ve ben fazla görmedim Doğan grubu'nun dışına çıktığını... Artık ne olacak onu zamanla göreceğiz...

Biter Dediklerim Diziler;

1-Papatyam: Biter

2-Ay Tutulması: Belki bitmez ama Behzat Ç gelecek o güne
Bitmez Dediklerim

3-Sihirli Annem: Hafta içi dizi isterse yayından kalkmaz ama biter büyük ihtimal

4-Geniş Aile: Ah nerede kaldı Kanal D'deki 1.sezonlar Star'a geçti 2.sezon ortalarından saçmaladı biter bu gidişle

5-İffet: (Reytingler iyi gitmezse tabi)

1-Firar: Dizi bir fırlama yaptı bir daha 6-7 reyting filan alırsa bitmez 3-4 reytingler düştüğü halde biter

2-Akasya Durağı: Star tek komedi yayınlamak ister herhalde:) PErşembe çok kötü reyting almadı idare etti kanalı:)

bakın alemto diyince aklıma geldi geniş aileyi bitirirlirse akasya durağını bitirirlerse komedi kalmaz bunun için doğuş grubu reyting değil kalite diyip geniş aileyi yaza kadar pt2'de idare ettirebilir:)

bakın alemto diyince aklıma geldi geniş aileyi bitirirlirse akasya durağını bitirirlerse komedi kalmaz bunun için doğuş grubu reyting değil kalite diyip geniş aileyi yaza kadar pt2'de idare ettirebilir:)

Kaliteli diye mi?Yeni komedi yaparlar ama oda yeni sezon için olur komedi yapmak isterlerse Akasya Durağı Papatyam Geniş Aile bunlardan biri bitmez veye ikisi:)

papatyam zaten bitmez reytingleri iyi o komedi değil aile dizisi daha çok:)
reyting derlerse akasya durağı
kalite derlerse geniş aile devam eder:)
cüneyt inay bir sözünde dizi ne zaman ben bitirmek istersem o zaman biter demişti ama doğan grubu için geçerliydi doğuş affetmez:)

papatyam zaten bitmez reytingleri iyi o komedi değil aile dizisi daha çok:)
reyting derlerse akasya durağı
kalite derlerse geniş aile devam eder:)
cüneyt inay bir sözünde dizi ne zaman ben bitirmek istersem o zaman biter demişti ama doğan grubu için geçerliydi doğuş affetmez:)

Geniş Aile kaliteli bir diziden çıktı bunu bir tek ben söylemiyorum zaten

Papatyam komedi dizisi aile dizisi diye komedi değildir olmaz Alemin Kralı hatta Geniş Ailede o zaman aile dizisi😉

Akasya Durağı bu sezon bitecektir:)

Firar, İffet, Ay Tutulması bunlar bu sezon + 1 sezon daha devam eder reytingleri iyi bence...

Yeni yayınlanacak diziler PT-1'de ekrana gelir düşük reyting alan dizilerin yerine. Böyle devam ederse İffet ve Firar dizilerinin yerleriyle oynanmaz. Ay Tutulması, Behzat Ç.'nin gelişinin ardından başka bir günde yada Pazar PT-2'de ekrana gelir. Yalancı Bahar, Geniş Aile ve Akasya Durağı biter. Papatyam'da belki bitebilir. :)