xBUGRAx
Süper Emekli
Senin oyun açıklandı mı.Buğroşla buzları erittik biz.![]()
Senin oyun açıklandı mı.Buğroşla buzları erittik biz.![]()
Emojimi çok iyi anlamında kullandım..Bilginiz olsun. 😎
Haftanın konu başlığında bile “Canlı Performanslar” yazıyor emin misin.@kerem seni kandırmış galiba.
![]()
Evet ama zahmet etme bakmaya boşver.Senin oyun açıklandı mı.![]()
Evet ama zahmet etme bakmaya boşver.![]()
Ona espri denmez de neyse senin güzel hatıra için öyle olsun.Değerli juri başkanım 😂Sıkıntı yok canım. Zaten çok iyi espriydi
Konsept benimdi. Kerem beni nasıl kandırsın. İkiniz yanlış anlamışsınız![]()
Dışardaydım internetim azdı.Sen niye yoktun, önce hesap ver![]()
![]()
Boş zamanımı daha hayırlı diziler için harcamayı tercih ederim.Biyografik dizim izle boş zamanında..
Alıştırdın napayım.Dışardaydım internetim azdı.
Beni mi özledin.![]()
![]()
Noluyo. 😱Sonuclar ana sayfada. herkese tesekkürler.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Bu nasıl sonuç. 😱
Noluyo. 😱
Milli Sef @sokak sanati birazdana aciklama yapacak.![]()
En mantiklisi o.Topu niye bana attın. Ben mi yapacağım o açıklamayı😱 Bana tamam bile demedin![]()
O aldı en çok final puanı...Leyla mı Necla mı? Savaşa devam edin. Kuliste yaşananlar birazdan size bilgi geçilecek.![]()
En mantiklisi o.Bekliyoruz hadi, ben dinleneegim birazdan.
![]()