Bastonu vurup iyimisin torunum modunda yine abicimiz @ForumdashEleme potasındaydım şu an zirveye oynuyorum her şey çok ani gelişti.1 puanını gördüm bu arada...
Bastonu vurup iyimisin torunum modunda yine abicimiz @ForumdashEleme potasındaydım şu an zirveye oynuyorum her şey çok ani gelişti.1 puanını gördüm bu arada...
Eski şarkılarını severim ama yenilerinden beğenmediklerim var, bu da onlardan birisiydi.Yani yalnızım diyor benim dostum kedi olur evde sen de anneni çağır onla yaşa anlamında..![]()
@Emre Ozansoy@Emre Ozansoy
4. Zeynep Bastık - Felaket
3. İlyas Yalçıntaş - İncir
2. Mor ve Ötesi - Deli
1. Sertab Erener - Olsun
Ve sezen gıcıklıdaEski şarkılarını severim ama yenilerinden beğenmediklerim var, bu da onlardan birisiydi.![]()
Supernatural gibi birilerini ele geçiriyruz@dreamy de girer olmadı veya ben girerim bilmiyorum.![]()
Yürüyen Ölüler'de işlemiştim o konuyu, çok seviyorum.Supernatural gibi birilerini ele geçiriyruz@Forumdash
Dedeni üzdün yine ergen bi şarkı seçmişinEleme potasındaydım şu an zirveye oynuyorum her şey çok ani gelişti.1 puanını gördüm bu arada...
@sokak sanati devleşmişti cidden, forum dışından bile okuyup hayran olanlar vardı.