Tartıştılar, bitti abla.
Tüh kaçırdım ya
Tartıştılar, bitti abla.
Barış sustuğunda göre iyi oluyor demek ki : ben konuştuğum için kötüysem o zaman niye barış A o Ka laf ettinKeşke sen de bu zamana kadar sussaydın ama nerede bizde o şans.
@MasacRE @serhatt @Forumdash @Çiğdem @Dosi @Angelica @Sherlock @alperuz @Maskeli Fedai @Özgür @Bully @Forumdash a karşı ben de bunları diyorum Ekli dosyayı görüntüle 84868
İade ediyorum sana@MasacRE @serhatt @Forumdash @Çiğdem @Dosi @Angelica @Sherlock @alperuz @Maskeli Fedai @Özgür @Bully @Forumdash a karşı ben de bunları diyorum Ekli dosyayı görüntüle 84868
Barış’a laf etmemin bir sürü sebebi var. Mağduru oynaması, rol yapması ve en önemlisi kanser eden cringe fanları.Barış sustuğunda göre iyi oluyor demek ki : ben konuştuğum için kötüysem o zaman niye barış A o Ka laf ettin
Barış’a laf etmemin bir sürü sebebi var. Mağduru oynaması, rol yapması ve en önemlisi kanser eden cringe fanları.
Şuan gönüllülerin kaybetmesi uğruna bende aynı şeyi diliyorum.Umarım kazanamazsın Evrim.
Nisa kaybetti, tüm umutlar bitti bence. Elif gerçekten çok başarılı. 👏
Geliştirmedi, uçurdu uçurdu. Umarım akşam elenmez. Haketmiyor elenmeyi.Atışlarını geliştirdi baya...
Geliştirmedi, uçurdu uçurdu. Umarım akşam elenmez. Haketmiyor elenmeyi.
Queen EvrimNereden nereye Ekli dosyayı görüntüle 84876
Evrim Queense Nisa 😱Queen Evrim