@sokak sanati bile var fotoğrafta ben yokum...
Geldiğin yere geri dön
Bakalım @dreamy yanımızamı gelecek @mrt-06 @Forumdash yoksa senin tablonun yanınamı eklenecekFotoda olmayan tek kişi @dreamy Bir tek o korumada![]()
İnsan sevdiğiyle uğraşırmış.500. Mesajın ardından bunu yazman çok güzel oldu. Yine ...
Hortlar hortlamaz dayak atmaya gelmişin
Ay dur @sokak sanati trip atmaya başladı yineBakalım @dreamy yanımızamı gelecek @mrt-06 @Forumdash yoksa senin tablonun yanınamı eklenecek![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 84821
İnsan sevdiğiyle uğraşırmış.![]()
Bakalım @dreamy yanımızamı gelecek @mrt-06 @Forumdash yoksa senin tablonun yanınamı eklenecek![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 84821
Ben her yokken oklavamı özlemiyormusunuzHortlar hortlamaz dayak atmaya gelmişin![]()
Uğraşmak böyle bi şey değil. Neyse. @kerem haklıymış seninle alakalı fikirlerinde..
Onuda ekleyin en kısa sürede tabloya. Zaten ifşa oldu. Artık bi gizliliği yok.![]()
Aaa şefimiz sert görünebilir ama yumuşasık kalbi vardır baksanaAy dur @sokak sanati trip atmaya başladı yine![]()
Gördünüz saf temiz çocuğu saldırın tabii.Uğraşmak böyle bi şey değil. Neyse. @kerem haklıymış seninle alakalı fikirlerinde..
Onuda ekleyin en kısa sürede tabloya. Zaten ifşa oldu. Artık bi gizliliği yok.![]()
Aaa şefimiz sert görünebilir ama yumuşasık kalbi vardır baksana
![]()
Gördünüz saf temiz çocuğu saldırın tabii.Neyse bu yaptıkların intikam amaçlı olduğunu biliyorum o yüzden sallamıyorum fazla.
![]()
İfşa olayı ne yine ne olduGördünüz saf temiz çocuğu saldırın tabii.Neyse bu yaptıkların intikam amaçlı olduğunu biliyorum o yüzden sallamıyorum fazla.
![]()
@oznurr Diye etiket etmişim @Özgür seni artık @serhatt ın ilgi alanından çıktın
Aaa ne özliycem ayolBen her yokken oklavamı özlemiyormusunuz![]()
![]()
![]()