Bunu Nasıl yaptın? Fotoshop la mı?Gülmekten yarıldımEline sağlık @xemrexxx GÖR BUNU
Bunu Nasıl yaptın? Fotoshop la mı?Gülmekten yarıldımEline sağlık @xemrexxx GÖR BUNU
Bırak şimdi yorumları okumayı, sen kendi yorumunu yapArkadaşlar şimdilik bir kaç sayfa geriye gidip fragman üstündeki yorumlarınızı okuyacağım.
Bitirip dönerim
Ekli dosyayı görüntüle 84771
Yarışmadan sonra bombalarGördük postayı okumadan yırttı
Siz pembe gibi entrikalı zeki ve asil değilsiniz ki..Eline sağlık @xemrexxx GÖR BUNU
HOŞT ÇİNGENESiz pembe gibi entrikalı zeki ve asil değilsiniz ki..
Evrim'in dobralığı: "Yasin bana istediği kadar bağırabilir."
EvetBunu Nasıl yaptın? Fotoshop la mı?Gülmekten yarıldım
Haklısın kafam ağrıyor zaten uğraşamamBırak şimdi yorumları okumayı, sen kendi yorumunu yap
Haklısın kafam ağrıyor zaten uğraşamam
Başlıyorum
Helal be Evrim sayende Barış oturduğu yerden Sms birincisi olamayacak. Oylar düşüşe geçecek. O an o matara mı her neyse elinde kaymasa kıza fırlatabilirdi.
Bence Acun, Yasine söylediklerimin 10da birini bile Barış'a demez
Tabi yinede bölümü izlemek gerek ama net olan şey Evrime karşı şiddet teşebbüsü net bir şekilde var
Senle iddiaya girmem ben. Zamanında Evrim 'öldü' duyuyorum dediğin fragmanda biz hiç birimiz o kelimeyi duymuyorduk.Net şekilde varmı
Pardon. Haklıymışsın.Dobra dobra ne demektir? Dobralık nedir? Anlamı
www.lafsozluk.com
Senle iddiaya girmem ben. Zamanında Evrim 'öldü' duyuyorum dediğin fragmanda biz hiç birimiz o kelimeyi duymuyorduk.
Barışın yapmaz haklısın
EKFC’ye katılmak için geç değil canım bekleriz.Pardon. Haklıymışsın.
Senle iddiaya girmem ben. Zamanında Evrim 'öldü' duyuyorum dediğin fragmanda biz hiç birimiz o kelimeyi duymuyorduk.
Barışın yapmaz haklısın
Haklısın kafam ağrıyor zaten uğraşamam
Başlıyorum
Helal be Evrim sayende Barış oturduğu yerden Sms birincisi olamayacak. Oylar düşüşe geçecek. O an o matara mı her neyse elinde kaymasa kıza fırlatabilirdi.
Bence Acun, Yasine söylediklerinin 10da birini bile Barış'a demez
Tabi yinede bölümü izlemek gerek ama net olan şey Evrime karşı şiddet teşebbüsü net bir şekilde var