Çok yardımcı oldun valla başlıkta bir kaç kere sormuştum aradığım bir şarkı vardı bulucam sonunda onu
Hangi başlıktı öğrenebilir mym? @Angelica
Survivor da çalınmış olan bir şarkıyı arıyordun yaNe başlığı
Survivor da çalınmış olan bir şarkıyı arıyordun ya
Çok geride kalmadı bulup getireyim mi?😂hee burda bu survivor konusunda demiştim gerilerde kaldı ya
Çok geride kalmadı bulup getireyim mi?😂
EvetBenim istediğimi demiyormusun sen
Ekşi'nin büyük çoğunluğu onu destekliyor gördüğüm kadarıyla. Engelle engelle bitiremezsinYunus Emre iyi yaradı vallahi bana, çatır çutur insan engelliyorum.
Yunus Emre iyi yaradı vallahi bana, çatır çutur insan engelliyorum.
Ekşi'nin büyük çoğunluğu onu destekliyor gördüğüm kadarıyla. Engelle engelle bitiremezsin
Ekşi loser grubu zaten Şerlok beyciğim, kazandıkları savaş yok Burada da yine yenileceklerEkşi de bitmiş. Rezilliğe bak...
@Angelica lütfen ama başlığın adını demen yeterli
Başvurunuz alınmıştır. @Sherlock bey kaydınızı tamamlayacaktırİnşallah, üyelik kaydımız hayırlara vesile olur. @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Bully @DarkLegenD @Tolstoyevski
Bir entryi 60 kişi beğeniyorsa 30 tanesi önceden engellediklerim oluyor. Diğerlerinin büyük çoğunluğu da çaylak. Uğraştırsa bile çok temiz bir Ekşi Sözlük deneyimi yaşıyorum.Ekşi'nin büyük çoğunluğu onu destekliyor gördüğüm kadarıyla. Engelle engelle bitiremezsin