Emre Ozansoy
Süper Mod.
@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
@dreamy eleniyor bari Çiğdem"i temsilen sen kal@Forumdash
@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
Sorma her kedicik deyince o geliyor aklımaBen de kedicik koydum.
Kedicikleri hatırladım, Manşallah hocam diyen.![]()
Zaten elendim daha neyi konuşuyoruz.
Maşallah diyelim.
Bence de duygulandırırken oynatan bir türkü.Tam senlik bir seçim olmuş.![]()
Aklın nerdeydiZaten elendim daha neyi konuşuyoruz.Bu haftalarda -15 puan çok ciddi.
![]()
Dietdeyim, hala istediğim kiloya inemedim. Bu da tombik kedicik ağlıyor benim gibi.Sorma her kedicik deyince o geliyor aklıma![]()
Senin kedi niye ağlıyor? 😱
Kategori, tür aynı şey mi.. Kanalın adı yeterli zaten boşa algı yapmayalım.
Çok olmaya başladı bu Şevval.. @alperuz
Haftaya zor olecek.@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
@Çiğdem de olsaydı tutanacak dalı kalmadı resmen@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
Ya 4-5 ya da 1 geliyor.Maşallah diyelim.
Beklediğin gibi geliyor mu sonuçlarİlk sezon benim seçimimdi bu şarkı
![]()
Gesi Bağları Jamaika yöresine ait bir şarkı zaten.Kategori, tür aynı şey mi.. Kanalın adı yeterli zaten boşa algı yapmayalım.
Benim türküm, türkülerin atasıdır. Bir Mihriban birde Sarı Gelin, anadolu ezgisidir.![]()
Ezgisel olarak pek Anadolu değil evet.Gesi Bağları Jamaika yöresine ait bir şarkı zaten.![]()
AlemsinDietdeyim, hala istediğim kiloya inemedim. Bu da tombik kedicik ağlıyor benim gibi.![]()