Emre Ozansoy
Moderatör
@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
@dreamy eleniyor bari Çiğdem"i temsilen sen kal @Forumdash
@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
Sorma her kedicik deyince o geliyor aklımaBen de kedicik koydum.
Kedicikleri hatırladım, Manşallah hocam diyen.
Zaten elendim daha neyi konuşuyoruz. Bu haftalarda -15 puan çok ciddi.
Maşallah diyelim.Cnm yine match olduk. @Bully
Nazar değmesin.
Bence de duygulandırırken oynatan bir türkü.Tam senlik bir seçim olmuş.
Aklın nerdeydiZaten elendim daha neyi konuşuyoruz. Bu haftalarda -15 puan çok ciddi.
Dietdeyim, hala istediğim kiloya inemedim. Bu da tombik kedicik ağlıyor benim gibi.Sorma her kedicik deyince o geliyor aklıma
Senin kedi niye ağlıyor? 😱
Kategori, tür aynı şey mi.. Kanalın adı yeterli zaten boşa algı yapmayalım.
Çok olmaya başladı bu Şevval.. @alperuz
Haftaya zor olecek.@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
@Çiğdem de olsaydı tutanacak dalı kalmadı resmen @mrt-06 kaldı tek o da haftaya gidici 😱 @kerem@Emre Ozansoy 'un zaten ahı gitmiş vahı kalmış. Baksana desteklediği adamı bile profil fotosu yapmıyor artık. Umutsuz vaka
Ya 4-5 ya da 1 geliyor. Dengesizim şu an cnm.Maşallah diyelim.
Beklediğin gibi geliyor mu sonuçlar İlk sezon benim seçimimdi bu şarkı
Gesi Bağları Jamaika yöresine ait bir şarkı zaten.Kategori, tür aynı şey mi.. Kanalın adı yeterli zaten boşa algı yapmayalım.
Benim türküm, türkülerin atasıdır. Bir Mihriban birde Sarı Gelin, anadolu ezgisidir.
Ezgisel olarak pek Anadolu değil evet.Gesi Bağları Jamaika yöresine ait bir şarkı zaten.
Alemsin okadar derin hikayesi olduğunu tahmin etmek zorDietdeyim, hala istediğim kiloya inemedim. Bu da tombik kedicik ağlıyor benim gibi.