Bayraği size devrettim siz naptınız yüz üstü bıraktınız Bayrağina sahip çıkmayaaaaaaağğğğnnnnGeldim abicim.
@kerem 'in oyları ile oylama başlıyor;
5p) Musa Eroğlu - Mihriban (Saadet[tin] )
5p) Neşet Ertaş - Neredesin
5p) Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
5p) Barış Manço - Gesi Bağları
3p) Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni (Karadeniz tütkülerini hiç sevmem. )
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
BASLIYORUZ!
@Tolstoyevski
Neredesin Sen'in yeri çok ayrıdır ve ömür yeterse, 50 sene sonra bile etkisini kaybetmeyecek, hatta katlarak artacaktır, tüm zamanlara hitap eden evrensel bir yapıt.
Mihriban türküsü dillere destan ve kalpleri fetheden eşsiz bir türkü. Bu türkünün de yeri çok ayrıdır ve Barış Manço ve Selda Bağcan'ı her ne kadar çok sevsem de gönlüm bu türküye daha düşük verebilmeye razı olmadı.
Barış Manço ve Selda Bağcan, ikisi de en sevdiğim sayılı sanatçılardandır ve geçmişte onlarla yarışacak kadar yerleri bende ayrıdır. Ancak diğer iki türkü çok üst düzey oldukları için, içim gitse de maalesef bu sıralamaya eklemek zorunda kaldım...
Kazım Koyuncu'nun türküsü de kendi başına çok etkileyici ve güzel bir parça. Ancak diğerlerine göre biraz geride kalmış gibiydi...
5-) Neşet Ertaş - Neredesin Sen
4-) Musa Eroğlu - Mihriban
3-) Barış Manço - Gesi Bağları
2-) Selda Bağcan - Sivas'ın yolların
1-) Kazım Koyuncu - Koyverdun Gittun
@eskici
5. Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
4. Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
3. Musa Eroğlu - Mihriban
2. Barış Manço - Gesi Bağları
1. Neşet Ertaş - Neredesin Sen
@12.Adam
5 puan Neşet Ertaş
4 puan Musa Eroğlu
3 puan Barış Manço
2 puan Kazım Koyuncu & Şevval Sam
1 puan Selda Bağcan
@Felon
1p Barış Manço - Gesi Bağları
2p Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
3p Neşet Ertaş - Neredesin Sen
4p Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
5p Musa Eroğlu - Mihriban
@Hachiko
5 - Musa Eroğlu - Mihriban
4 - Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
3 - Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
2 - Barış Manço - Gesi Bağları
1 - Neşet Ertaş - Neredesin Sen
@tolgab
5 - Musa Eroğlu - Mihriban
4 - Neşet Ertaş - Neredesin Sen
3 - Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
2 - Barış Manço - Gesi Bağları
1 - Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
@mesmeso61
5 Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
4 Neşet Ertaş - Neredesin Sen
3 Musa Eroğlu - Mihriban
2 Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
1 Barış Manço - Gesi Bağları
@xdragxx
5 puan Neşet baba
4 puan Musa Eroğlu
3 puan Barış Manço
2 puan Kazım Koyuncu
1 puan Selda Bağcan
@Dosi
Dün oylarımı yollasaydım çok farklı olacaktı çünkü birisi 2 sıra yükseldi, 2 tanesi de 1 puan geriledi. 5 ve 4 aslında eşit seviyede. 1 harici diğer puanlamalara burun kıvırmamanız gerekir. Sonuçta zirve ile arada uçurum fark yok. Herkese bol şans🤗
5 Musa Eroğlu - Mihriban (♥)
4 Neşet Ertaş - Neredesin Sen (♥)
3 Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni (1 düşünmüştüm sonra gece 2 de karar kıldım şimdi de 3'e yükseldi) (👍)
2 Barış Manço - Gesi Bağları (👍)
1 Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına (Ah Yalan Dünya ile gelseydin zirvemde olacaktın) (👉👈)
Hepsi görüldü.@denizz19
Musa Eroğlu 5
Selda Bağcan 4
Barış Manço 3
Kazım Koyuncu & Şevval Sam 2
Neşet Ertaş 1
Not: Türkü haftası kesinlikle sınıfta kalmış onu söyleyeyim. Neyse elimizdekileri oyladık.
Daha nasıl çıkayım abicim, elimden geleni yapıyorum.Bayraği size devrettim siz naptınız yüz üstü bıraktınız Bayrağina sahip çıkmayaaaaaaağğğğnnnn
Teşekkürler cano. @Özgür@Özgür
5 puan: Musa Eroğlu - Mihriban (Çok sevdiğim, harika bir türküdür. )
4 puan: Neşet Ertaş - Neredesin Sen (Keşke iki tane tam puanım olsaydı da buna da 5 verseydim. Harika.)
3 puan: Selda Bağcan - Sivas’ın Yollarına (Selda Bağcan’ın en sevdiğim yorumlarından biri.)
2 puan: Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni (Çok sevdiğim bir parça ve bu parçaya bu kadar düşük vereceğimi düşünmezdim ama mecbur kaldım. Karadeniz Şarkıları konsepti olsun demiştim Kerem’e keşke öyle olsaydı da yüksek verseydim burada harcanmış gibi hissettim. )
1 puan: Barış Manço - Gesi Bağları (Gesi Bağları bir türküdür evet ama bu yorumu bir türkü gibi değil pek işlemedi bana. )
Ay 4 puan için dediğin kısımlar kalp kalp. @Özgür@Özgür
5 puan: Musa Eroğlu - Mihriban (Çok sevdiğim, harika bir türküdür. )
4 puan: Neşet Ertaş - Neredesin Sen (Keşke iki tane tam puanım olsaydı da buna da 5 verseydim. Harika.)
3 puan: Selda Bağcan - Sivas’ın Yollarına (Selda Bağcan’ın en sevdiğim yorumlarından biri.)
2 puan: Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni (Çok sevdiğim bir parça ve bu parçaya bu kadar düşük vereceğimi düşünmezdim ama mecbur kaldım. Karadeniz Şarkıları konsepti olsun demiştim Kerem’e keşke öyle olsaydı da yüksek verseydim burada harcanmış gibi hissettim. )
1 puan: Barış Manço - Gesi Bağları (Gesi Bağları bir türküdür evet ama bu yorumu bir türkü gibi değil pek işlemedi bana. )
Birini 12 sene boyunca yaya yaya tadını çıkara çıkara izliyorsun birini 1 sene içinde izlemen lazım, bana göre değil.Ha 12 sezonluk The Big Bang Theory izlemissin ha 39 bölümlük Icerde'yi, ayni sey.
Haydi daha seni şampiyon yapacağız.Daha nasıl çıkayım abicim, elimden geleni yapıyorum.
Gızzz sen elenmedin ki. 😱 Umarım sen de olursun.Haydi daha seni şampiyon yapacağız.
Gardaşim sunucu - puan vermekle korktuyor 30 mesaj barajını geç ve oylarini yolla reacbını de iyi seç Nerden puan kıracaği belli olmuyor bunun @keremDaha nasıl çıkayım abicim, elimden geleni yapıyorum.