Kulaklığı takıp şununla ruhumu şarj ederek ortalığı yıkacağım iyi gaza geldim... (FF aldı )
Attack on Titan reisler.Parantez içi reyiz üzdü ama olsun...
Ne gerçeğiO zaten üzerine dikkatlice konuşulması gereken bir görsel... Etkileri uzun süre sürecek bir görsel... Yoldaşların da gerçeği öğrendikten sonra elbet konu hakkında fikirleri olacaktır... @Maskeli Fedai @MasacRE
Beğendim beğendim de bir garip geldi ya kuru laf ya sade emoji geliyor. Ortasını bul ve şarkı yolla
Güncele geldin mi üstadım, en son geleceğim diyordun bilmem kaç sene önce...Attack on Titan reisler.
Yukarı doğru mesajları biraz kurcala ve @Sherlock yoldaşımızın nasıl bir gaflet içinde olduğunu ve dün gece hepinizi nasıl kandırdığını öğren...Ne gerçeği
3.sezondayım. Şimdi kaçta bilmiyorum da.Güncele geldin mi üstadım, en son geleceğim diyordun bilmem kaç sene önce...
Ben zaten size hediye vermezsem bana konu açmayın demiştim Dosi hanım Bundan sonra açmasanız daha iyi olur, mahçup oluyorum sonraTamam boşvereyim
Peki o ilana imza attıyorsunuz ya ozman size kutlama konuları da açılmamalı demi? @Sherlock
Efsane efsanesi.
Baksana Sherlock bey korkudan cevap bile verememiş sana ne kendini atmış ne de banlatmışO zaten üzerine dikkatlice konuşulması gereken bir görsel... Etkileri uzun süre sürecek bir görsel... Yoldaşların da gerçeği öğrendikten sonra elbet konu hakkında fikirleri olacaktır... @Maskeli Fedai @MasacRE
Tepkisiz bırakma be mesajlarıHayırdır kardeşim ne bu tantana, iki dakika kaybolduk 1838824883 tane mesaj yazılmış...
Yahu gözün doysun ne adam. Bitti kazandık olay kapandı dönmez artık finishO zaman tam senlik konu Beso2020 - Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**
@sokak sanati 'nin anketinde 53 oy kullanılmıştı. Rekor oydu galiba. Rekor kırıldı o zaman :A Ama daha 3 gün var rehavete girmemek lazım son ana kadar devam :Afav10.net
Fark farktır Fifa'da da arkadaşlarıma acımam atabildiğim kadar atarım soriYahu gözün doysun ne adam. Bitti kazandık olay kapandı dönmez artık finish
İsveççe çok sor dil. Biz Türkçe'den anlaşmaya bakalım ama bunu tekrar söyleyeyim gerçekten söylemek istediklerimi ve anlatmaya çalıştıklarım farklı olabiliyor. İfade etmekte zorlanıyorumSenin sayende bende isveçceye başlayacağım, arada yazıyorum :=) böylece orta noktayı bulacağız 😉
Fifa ve bu ne alaka sen @denizz19 'dan beter çıktın. Sıla için o bile bu kadar çırpınmamıştır o da Titanic diyenlerden, hayal kırıklığıFark farktır Fifa'da da arkadaşlarıma acımam atabildiğim kadar atarım sori
Ama son konunu hediye vermeden açtırdın. Bir dahakine 2 katı getireceğim aç konuyu dedin toplamda 3 konumu es geçtinBen zaten size hediye vermezsem bana konu açmayın demiştim Dosi hanım Bundan sonra açmasanız daha iyi olur, mahçup oluyorum sonra
Kısacası rakibini savunmasız bulduğun anda atabildiğin kadar fark atmalısınFifa ve bu ne alaka sen @denizz19 'dan beter çıktın. Sıla için o bile bu kadar çırpınmamıştır o da Titanic diyenlerden, hayal kırıklığı
Keşke bu taktiğini OSM de gösteren.Kısacası rakibini savunmasız bulduğun anda atabildiğin kadar fark atmalısın
Kupadan erkenden sana elenerek iyi yapmışım, bir gün dinlendirdik adamları.Keşke bu taktiğini OSM de gösteren.
Ana!!!!!! ben orayı unuttum 😱 yeni diziliş oyuncu yer değiştirme yapmadım oyun öncesi 😱 @Tolstoyevski
@Turkuazz
Şimdi elendim ben de demi?Kupadan erkenden sana elenerek iyi yapmışım, bir gün dinlendirdik adamları.