- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
@TolstoyevskiYine geldi ısrarcıyevski
@TolstoyevskiYine geldi ısrarcıyevski
@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Ekli dosyayı görüntüle 84190
@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Sen... Sen sen... Evet evet, sen... Sen nasıl yalancı bir yoldaşsın... Sen nasıl bir yüzsüzsün be adam... Artık her gün böyle rezilliklerin ortaya çıkıyor. Sen bu bildiriyi nasıl yayınlarsın. Bu bildiriyi yayınlama hakkını kendinde nasıl görürsün.. Hepimizden önce tebrik ve hediye vermişsin ama insanları galeyana getirip böyle bir bildiri yayınlıyorsun. Bu neyin ŞOV'u be adam... Ben senin arkanı topladıkça, SABARizm'i toparlamaya çalıştıkça sen bizi ne durumlara sokuyorsun. Artık yeter... Bu bardağı taşıran son damlaydı... Bundan sonra en ufak hatanda çok daha başka şeyler konuşuyor olacağız bunu bilesin...Sus lan... Senden korkmuyorum...
Onu biliyorum evet... ISAYAMA kardeşim EREN f. YEAGER'i Türklere bakarak tasarlamış...Aynı zamanda Eren’in Türk kökenli olduğunu biliyor muydun....
Bizde okursan üstüne para alıyorsun az bir mevla ama iyi yinede. Çok olanı istersen o sonradan ödemeli olanı var. Ben öğrencilik yılımda hiç kitap satın almadım. O paralar cepte kaldıBenim 2 kredi kartım vardı üniversitede 1000 liralık borçların hep asgari olanını yani 300 lirasını öderdim Öyle öyle birikti mlsf borçlar
Bize ayda 500 lira veriyorlar onu da faiziyle geri alıyorlar Türkiye'de de 500 lira bi şeye yetmiyor mlsf.Bizde okursan üstüne para alıyorsun az bir mevla ama iyi yinede. Çok olanı istersen o sonradan ödemeli olanı var. Ben öğrencilik yılımda hiç kitap satın almadım. O paralar cepte kaldı
Bugünlere alnımız ak gelmişsek bu sayededir. Pes etmek ve bir kere tutunca bırakmak yoktur, ısrar bir tutku meselesidir (OSM’den ilk istifa eden adam oldu)Yine geldi ısrarcıyevski
Dosi yine ortalık karıştırdı 😎 @Araf @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @TolstoyevskiSen... Sen sen... Evet evet, sen... Sen nasıl yalancı bir yoldaşsın... Sen nasıl bir yüzsüzsün be adam... Artık her gün böyle rezilliklerin ortaya çıkıyor. Sen bu bildiriyi nasıl yayınlarsın. Bu bildiriyi yayınlama hakkını kendinde nasıl görürsün.. Hepimizden önce tebrik ve hediye vermişsin ama insanları galeyana getirip böyle bir bildiri yayınlıyorsun. Bu neyin ŞOV'u be adam... Ben senin arkanı topladıkça, SABARizm'i toparlamaya çalıştıkça sen bizi ne durumlara sokuyorsun. Artık yeter... Bu bardağı taşıran son damlaydı... Bundan sonra en ufak hatanda çok daha başka şeyler konuşuyor olacağız bunu bilesin...
ŞŞŞ. Sakin ol orayı karıştırma...
Depri olmanı anlıyorumBize ayda 500 lira veriyorlar onu da faiziyle geri alıyorlar Türkiye'de de 500 lira bi şeye yetmiyor mlsf.
Yine yaptın yapacağını...
ŞŞŞ. Sakin ol orayı karıştırma...
Ps5 çıkacak 10k fiyat biçiyorlar gel de delirme bu ülkede. İsveç'e alım falan olursa bana söylersinDepri olmanı anlıyorum
Aslında @Sherlock kendi kaşındıYine yaptın yapacağını...
Biz adaşım, yoldaşımla böyle birbirimizi yeriz ama günün sonunda kazanan hep biz Enes'ler oluruz... @Sherlock
Eski doludizgin, ayıptır söylemesi hayvan gibi anime izleyebildiğim dönemleri özledim be... İçim daralıyor o güzel günler nerede diye. Gerçi metroda raylara düşüp kafaları yerlerinden çıkanları izliyorduk, pek güzel günler değildi ama bir tutku vardı... o tutku artık torku bile olamaz oldu...Onu biliyorum evet... ISAYAMA kardeşim EREN f. YEAGER'i Türklere bakarak tasarlamış...
Buyurun Dosi hanım@alperuz bana çekirdek takviyesi yap
Ekli dosyayı görüntüle 84232Ekli dosyayı görüntüle 84233Ekli dosyayı görüntüle 84234
Ps5 oyun? 10 k nekadar? Bana kısaltmalarla gelme anlamıyorumPs5 çıkacak 10k fiyat biçiyorlar gel de delirme bu ülkede. İsveç'e alım falan olursa bana söylersin
Evet orada biraz kendisinin kaşındığı doğru...Aslında @Sherlock kendi kaşındı
Ortalık karıştı. Sen yine Fransız kalırsın ama ben tam aradığım kaosu misli misli almaktayımBuyurun Dosi hanım