Kutlama konumu açmayacağım artık rahatlayabilirsiniz
Konu açma konusuna herhangi bir sınırlama getirmemiştik aslında Hainsi hanım...
Kutlama konumu açmayacağım artık rahatlayabilirsiniz
Yabancı dizi olarak Sherlock izleyebilirsin😊
Oda başarılı dizi fırsatını bulursam ilk o diziyi bakabilirim
Bak seni övüyoruz kıymetimizi bilmiyorsunÇok kibarsınız, teşekkürler.
Evet, sizin çok güçlü bir kişilik olduğunuz ve arkanızda derin İsveç devletinin olduğunu biliyoruz Dosi hanım...
Hediye gelinmeyecekse Kutlama konusunun anlamı kalmıyor... kökten çözümKonu açma konusuna herhangi bir sınırlama getirmemiştik aslında Hainsi hanım...
Eskiden rahatsız olurdun izlendiğin için. Demek ki artık hoşuna gidiyorÇok kibarsınız, teşekkürler.
Altı üstü 40.000'e girmedin mi?Çok teşekkür ederim, harika sözler
Yarın tüm şarkıları dinleyip yorumlarım 🤗
Spoi kutusu olmamış ama editleme.
Birileri görüp yüzü kızarsın.
En başta Hainciler grubu
Hainku @MasacRE
Hain Fedai @Maskeli Fedai
HainLegenD @DarkLegenD
Edit : Haines'te bu grupta
Bana kuru tebrik yapan @Araf ve @BesaleT e yarım kızarabilir
@xdragxx senin Ankara fotosu görünmüyor ben de artık
@Tolstoyevski @Sherlock @MEnes
Ben de merak ediyordum bu Zey ne zaman hediye atmadığım için beni etiketleyecek diye. Demek zamanı gelmiş...Çok teşekkür ederim, harika sözler
Yarın tüm şarkıları dinleyip yorumlarım 🤗
Spoi kutusu olmamış ama editleme.
Birileri görüp yüzü kızarsın.
En başta Hainciler grubu
Hainku @MasacRE
Hain Fedai @Maskeli Fedai
HainLegenD @DarkLegenD
Edit : Haines'te bu grupta
Bana kuru tebrik yapan @Araf ve @BesaleT e yarım kızarabilir
@xdragxx senin Ankara fotosu görünmüyor ben de artık
@Tolstoyevski @Sherlock @MEnes
Bu bildiriyi yayınlayıp sorunu kökten çözen yoldaşım, adaşım... Seni takdir ve tebrik ediyorum...@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Ekli dosyayı görüntüle 84190
@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Aaaa bak bak bak. Nasıl unutabilirsin, inanamadım şuan. Mesajda sonradan editlemişsin gerçi ben direk aklına gelmiştir diyordum...Oha ben unuttum @MEnes te hediye vermemişti hemen editliyeyim 😱
Sonuna kadar katılıyorum... Eğer bu durum icra edilirse burası yerinden oynar, hediyeye boğulur...Kesinliklikle tam olarak budur, bizde teklif yok malum... Ne zaman dizi biter, o zaman bildiri uçar. Her türlü çakallık, tehdit, şantaj bizim işimiz.. Kireçburnu kültüründen gelmişiz... @MEnes
Bizdeki rahatlık kimde var bee... Depri kim, MEnes'te mi oynuyor...Ozaman onu etiketleyip sorabilirdin @Tolstoyevski . Bu arada @MEnes 'in saçlar baya beyaz ama depri nedeniyle mi bilemiyorum
Sen kafana göre katılımı nasıl açık bırakırsın bana sormadan... Bizim aramıza girmek bu kadar basit ve kolay mı sanıyorsun... Bizim aramıza katılacak yoldaşlarımız zaten bunu ruhunda hissedip doğal gelişim olarak yaşamını bu şekilde idame ettiren kişilerdir. Yani öyle yemini edeyim aranıza katılayım gibi basit şeyler SABAR ve SIVA kültüründe yer almayan gerçeklerdir... Sakın bir daha etrafa kafana göre bilgiler dağıtayım deme adaşım...Ekleriz Utku beyciğim, katılımı açık bırakmıştım. Malanı üç kere öpüp, sekiz kere kendisine vurursan yemin etmiş oluyorsun ve dönüşü olmayan bir yola giriyorsun. İstiyor musun yoldaşım... @Tolstoyevski
Peki gelecek mi hediye?Ben de merak ediyordum bu Zey ne zaman hediye atmadığım için beni etiketleyecek diye. Demek zamanı gelmiş...
Sorma benim performans çok düştü acilen kendimi toparlamam gerekiyorAaaa bak bak bak. Nasıl unutabilirsin, inanamadım şuan. Mesajda sonradan editlemişsin gerçi ben direk aklına gelmiştir diyordum...
@xdragxx depresyona depri diyor. onun kısaltması senin saçlardaki aklıklar acaba ondan kaynaklımı diye söz geçirdikBizdeki rahatlık kimde var bee... Depri kim, MEnes'te mi oynuyor...
Ya ahahaha açıklama yapmış. Depri'nin depresyon olduğunu anladım, ben orda aslında bir gönderme yaptım eski bir futbolcunun açıklaması vardı. Fenerbahçe'yi sormuşlardı bir yabancı futbolcuya. O da Fenerbahçe kim Galatasaray'da mı oynuyor diyordu. Depri'yi kendime uyarladım yani...@xdragxx depresyona depri diyor. onun kısaltması senin saçlardaki aklıklar acaba ondan kaynaklımı diye söz geçirdik
Bilmem gelmesini istiyor musun... Ama Tols yoldaşım yukarılarda bir şeylerden bahsetmiş ben de ona cevap verdim falan... O şartların yerine gelmesi gerekebilir belki de...Peki gelecek mi hediye?
Hiç beklemiyordum böyle bir şey, sana gerçekten yakışmıyor...Sorma benim performans çok düştü acilen kendimi toparlamam gerekiyor
Unutkanlık bana yakışmıyor
40 bin az mı. Hiç hediye vermemiştin. Tam zamanıAltı üstü 40.000'e girmedin mi?