Makina gibi bu maşallah. Menopoz falan hak getire
Isotu düşündüm. Beri onu şampiyon yapalım.
Teşekkürler beni sizler yarattınızBari mi😱 Yegane isim var o da torunum, evladım @dreamy
Makina gibi bu maşallah. Menopoz falan hak getire
Isotu düşündüm. Beri onu şampiyon yapalım.
Teşekkürler beni sizler yarattınızBari mi😱 Yegane isim var o da torunum, evladım @dreamy
Halkı kandırmak çok kolay İki manipule iki mağdur ayagı iki laf çakma tamam
Sen çok olmaya başladın artık..Beni değil onu, ha?
Zaten orijinal hali Şevval Samlıymış, yani kesin o versiyonuyla geliyorum. 86 milyon izlenen haline Şevval Sam’ın ismini niye koymamışlar acaba... @sokak sanatiDoğru lobiye oynuyorsun.
Ceketini hemen mi çıkarıyorsun beeBen ceketimi koysam kazanırım
Zaten orijinal hali Şevval Samlıymış, yani kesin o versiyonuyla geliyorum. 86 milyon izlenen haline Şevval Sam’ın ismini niye koymamışlar acaba... @sokak sanati
Türkü konusunda zayıfım biraz.Bende zaten Şevvalsiz versiyon bulamamıştım ne diyor bu demiştim
Ceketini hemen mi çıkarıyorsun bee
Ben seni gevur oldugumdan dolayı medusa olarak tasvir ederdimÇok tatlıyım yine. Şahmeran gibiyim mübarek.
Halkı kandırmak çok kolay İki manipule iki mağdur ayagı iki laf çakma tamam
Isterseniz gercekten halka soralim ey mi yaman bey mi yaman diye.Gerekirse referanduma gideriz. Halkın iradesine saygımız sonsuz
Sen hala konuşuyor musun.Isterseniz gercekten halka soralim ey mi yaman bey mi yaman diye.
ÖYle halk arkamda demekle olmuyor bu isler.
Azcık başimi dinlicemIsterseniz gercekten halka soralim ey mi yaman bey mi yaman diye.
ÖYle halk arkamda demekle olmuyor bu isler.
Ben seni gevur oldugumdan dolayı medusa olarak tasvir ederdim
Evet, niye üzerine aliniyorsun?
Kalitesiz varlıksınHepsi şahane.
Aklıma gelmişken @pompy 'e söyleyeyim. Ali'cim karakterimin adı Şahmeran olsun. Vazgeçtim diğerinden.
Bacin nerede ya, özledik coktan.Azcık başimi dinlicem
Bacımın da işi bitti benim de Sen de kepenki erkenden kapasan keşkeBacin nerede ya, özledik coktan.
Isterseniz gercekten halka soralim ey mi yaman bey mi yaman diye.
Öyle halk arkamda demekle olmuyor bu isler.
Mesajını görünce alıntılamak istedim alınmam mı gerek. Etiketleyip de söyleyebilirdim.Evet, niye üzerine aliniyorsun?
Gidiyorum zaten, kurtulacaksin benden.Bacımın da işi bitti benim de Sen de kepenki erkenden kapasan keşke