Hadi inş kan akıcak @xemrexxx gevurması iyi gider bu kızın löp et maşallahRamazan Bayramı bahanesiyle bu haftayı boş geçti zaten, Kurban'ı da katabilir bir şekilde
Hadi inş kan akıcak @xemrexxx gevurması iyi gider bu kızın löp et maşallahRamazan Bayramı bahanesiyle bu haftayı boş geçti zaten, Kurban'ı da katabilir bir şekilde
Sercan daha çok kuduruyor gibi @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai @MEnes @eskici @Dosi @The_ErinchKudursun kıskançlıktan
Bana afakanlar basıyor arada, çok da şaşırmayın.Koymuştu ya, çıkarmış bile Ben kaydetmiştim galiba, bir bilgisayara bakmam lazım Olmazsa tekrar koyar @alperuz
Sempatik olmuşGörmez olaydım... .ss
Yaşlıdan kurban olunmuyordu galiba Hem hastayım da ben Helal değilim yani?? İslam haram kılıyor bunu dimi @sokak sanati
O da kudursun Nisa CCC'nin yanında emin ellerdeSercan daha çok kuduruyor gibi @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai @MEnes @eskici @Dosi @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 84075
Nisa'ya dokundurtmam, kendine kesecek başka birini bulHadi inş kan akıcak @xemrexxx gevurması iyi gider bu kızın löp et maşallah
Böyle boş şeylere paralarımı harcıyorsunuz @serhatt
Hesap verBöyle boş şeylere paralarımı harcıyorsunuz @serhatt
Adamın neresi sempatik olmuş sapık herif .ssSempatik olmuş
Sendeki para bitmez cimri bunak korkmaBöyle boş şeylere paralarımı harcıyorsunuz @serhatt