Dark - 3. Sezon (Final) Tanıtımı Yayınlandı! | 27 Haziran'da Netflix'te!

Aynen öyle, çok kaliteli ve özgün bir yapımdır. Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizimiz diyebilirim. İzlemedeysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim. :D
kobra-takibi_1746295_m-900x580.jpg

Bu adamları neden yok sayıyorsun? :D

• Güldürdün
Reactions: kerem
O zaman Arka Sokaklar sizin en kaliteli işiniz olmalı. :A
Arka Sokaklar diziniz bu sizin tabii Almanya'da. Doğduğumdan beri yayınlanıyor da, en azından Arka Sokaklar gibi bir anda 500'ü geçmedi. :D

Bakıyorum, şu anda 46. sezon bitmiş, 47. sezon onayı almış ve şu anda 360'lı bölümlerde. :A

• Beğendim
Hiç sorma o durum beni de fazlasıyla üzüyor ama dediğin gibi, adamlar diziyi yayınlanma tarihinde bile ince düşünüyorlar... İnşallah 27-28 Haziran bol yağmurlu olur. :A

Aslında havaların soğumasını bekleyip, öyle mi izlesem diyorum ama direkt izlemediğimiz her gün; spoiler yemeye bir adım daha yaklaştığımız gündür... O yüzden mecburen izleyeceğiz. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Sherlock and Araf
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Araf
Arka Sokaklar diziniz bu sizin tabii Almanya'da. Doğduğumdan beri yayınlanıyor da, en azından Arka Sokaklar gibi bir anda 500'ü geçmedi. :D

Bakıyorum, şu anda 46. sezon bitmiş, 47. sezon onayı almış ve şu anda 360'lı bölümlerde. :A
Evet ama eski popülaritesinden baya uzak ama. Emekli dizisi diyoruz biz buna. Genc kesimden kimse kolay kolay kalkip bir anda 46 sezonluk diziyi izlemez cünkü. :A

Dark 3. sezonda final yapacak, tadinda bitecek yani. Yapimcisi yeni dizi hazirliginda hatta. :D

Evet ama eski popülaritesinden baya uzak ama. Emekli dizisi diyoruz biz buna. Genc kesimden kimse kolay kolay kalkip bir anda 46 sezonluk diziyi izlemez cünkü. :A

Dark 3. sezonda final yapacak, tadinda bitecek yani. Yapimcisi yeni dizi hazirliginda hatta. :D
46 sezon çok abartılı, 1996'da başladığını düşünürsek. Muhtemelen güz ve bahar olmak üzere iki şekil yayınladılar ve o sayede bu sezona ulaştılar. Diğer türlü 46 sezona ulaşamazsın, 23 sezona ulaşırsın en fazla ve baktığımızda 23 sezon daha koyarsak 46 sezon oluyor. Böyle yapmasalardı keşke. :D

Dark, Netflix'te değil de, televizyonda yayınlanıyor olsaydı, muhtemelen daha uzar giderdi. İşte internet dizilerinin faydalarını görüyoruz burada. Almanya'da fazla aktif değildi sanırım Netflix, Dark yapımcısı sayesinde aktif olmaya başladı sanırım, iyi de oldu. Amerika dışında da kaliteli yapımlar görmek iyi oluyor. :)

• Beğendim
46 sezon çok abartılı, 1996'da başladığını düşünürsek. Muhtemelen güz ve bahar olmak üzere iki şekil yayınladılar ve o sayede bu sezona ulaştılar. Diğer türlü 46 sezona ulaşamazsın, 23 sezona ulaşırsın en fazla ve baktığımızda 23 sezon daha koyarsak 46 sezon oluyor. Böyle yapmasalardı keşke. :D

Dark, Netflix'te değil de, televizyonda yayınlanıyor olsaydı, muhtemelen daha uzar giderdi. İşte internet dizilerinin faydalarını görüyoruz burada. Almanya'da fazla aktif değildi sanırım Netflix, Dark yapımcısı sayesinde aktif olmaya başladı sanırım, iyi de oldu. Amerika dışında da kaliteli yapımlar görmek iyi oluyor. :)
Aslinda Netflix ilk Avrupa'dan basladi önce. Suan hala Netflix'in Alman icerigi Türkiye'nin iceriginden cok daha genis. Ve Dark 3 sezon olarak planlanmisti, isteseler daha da uzatabilirlerdi, baya ilgi görüyordu cünkü. :D

• Beğendim
Reactions: Araf