Aynen öyle, çok kaliteli ve özgün bir yapımdır. Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizimiz diyebilirim. İzlemedeysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim.
Bu adamları neden yok sayıyorsun?
Aynen öyle, çok kaliteli ve özgün bir yapımdır. Gelmiş geçmiş en iyi yerli dizimiz diyebilirim. İzlemedeysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim.
O zaman Arka Sokaklar sizin en kaliteli işiniz olmalı.
Bu adamları neden yok sayıyorsun?
Arka Sokaklar diziniz bu sizin tabii Almanya'da. Doğduğumdan beri yayınlanıyor da, en azından Arka Sokaklar gibi bir anda 500'ü geçmedi.O zaman Arka Sokaklar sizin en kaliteli işiniz olmalı.
Hiç sorma o durum beni de fazlasıyla üzüyor ama dediğin gibi, adamlar diziyi yayınlanma tarihinde bile ince düşünüyorlar... İnşallah 27-28 Haziran bol yağmurlu olur.
Ağustos sıcağında izlemiyorsun dua et.
O zaman seni Karadeniz coğrafyasına alalım. @MEnes beyle birlikte git oralara, yağmurla haşır neşir ol.Benim için Haziran, Temmuz ve Ağustos sıcağının birbirinden pek bir farkı yok. Hepsi yanıyor, yakıyor ve eritiyor netice itibariyle.
Ama sen kal"leş"lik yaptın şimdi @Sherlock'a.Ben bu leş adamı şanlı Karadeniz'e yanım da mı götüreceğim... Bu durum oldukça düşük bir ihtimal doğrusu...
İşimiz bu zaten, hainlik, kal'leş'lik...Ama sen kal"leş"lik yaptın şimdi @Sherlock'a.
Ben bu leş adamı şanlı Karadeniz'e yanımda mı götüreceğim... Bu durum oldukça düşük bir ihtimal doğrusu...
Ama sen kal"leş"lik yaptın şimdi @Sherlock'a.
Evet ama eski popülaritesinden baya uzak ama. Emekli dizisi diyoruz biz buna. Genc kesimden kimse kolay kolay kalkip bir anda 46 sezonluk diziyi izlemez cünkü.Arka Sokaklar diziniz bu sizin tabii Almanya'da. Doğduğumdan beri yayınlanıyor da, en azından Arka Sokaklar gibi bir anda 500'ü geçmedi.
Bakıyorum, şu anda 46. sezon bitmiş, 47. sezon onayı almış ve şu anda 360'lı bölümlerde.
46 sezon çok abartılı, 1996'da başladığını düşünürsek. Muhtemelen güz ve bahar olmak üzere iki şekil yayınladılar ve o sayede bu sezona ulaştılar. Diğer türlü 46 sezona ulaşamazsın, 23 sezona ulaşırsın en fazla ve baktığımızda 23 sezon daha koyarsak 46 sezon oluyor. Böyle yapmasalardı keşke.Evet ama eski popülaritesinden baya uzak ama. Emekli dizisi diyoruz biz buna. Genc kesimden kimse kolay kolay kalkip bir anda 46 sezonluk diziyi izlemez cünkü.
Dark 3. sezonda final yapacak, tadinda bitecek yani. Yapimcisi yeni dizi hazirliginda hatta.
Ya kardeşim @MEnes ile birlikte çıktığı gün bütün sezonu tamamlayacağınızı bilmiyoruz sanki.. @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @ArafAslında havaların soğumasını bekleyip, öyle mi izlesem diyorum ama direkt izlemediğimiz her gün; spoiler yemeye bir adım daha yaklaştığımız gündür... O yüzden mecburen izleyeceğiz.
"@bazinga izlemiş mi" diye düşünmüştüm de, yorumunu da hiç görmemiştim, izlememişsin meğerse hiç. 9 Haziran'da başlıyoruz sıfırdan, katıl bize.Challange accepted, başlayıp yetişeceğim o zamana kadar.
Siz kimsiniz?"@bazinga izlemiş mi" diye düşünmüştüm de, yorumunu da hiç görmemiştim, izlememişsin meğerse hiç. 9 Haziran'da başlıyoruz sıfırdan, katıl bize.
Aslinda Netflix ilk Avrupa'dan basladi önce. Suan hala Netflix'in Alman icerigi Türkiye'nin iceriginden cok daha genis. Ve Dark 3 sezon olarak planlanmisti, isteseler daha da uzatabilirlerdi, baya ilgi görüyordu cünkü.46 sezon çok abartılı, 1996'da başladığını düşünürsek. Muhtemelen güz ve bahar olmak üzere iki şekil yayınladılar ve o sayede bu sezona ulaştılar. Diğer türlü 46 sezona ulaşamazsın, 23 sezona ulaşırsın en fazla ve baktığımızda 23 sezon daha koyarsak 46 sezon oluyor. Böyle yapmasalardı keşke.
Dark, Netflix'te değil de, televizyonda yayınlanıyor olsaydı, muhtemelen daha uzar giderdi. İşte internet dizilerinin faydalarını görüyoruz burada. Almanya'da fazla aktif değildi sanırım Netflix, Dark yapımcısı sayesinde aktif olmaya başladı sanırım, iyi de oldu. Amerika dışında da kaliteli yapımlar görmek iyi oluyor.