Keith Long
Favori Üye
chealsea yi aldığımda yirminciydi şuanda on yedinci @BullyBu oyun bana göre değil, ilgimi çekmiyor. Canım isteseydi katılırdım zaten.
chealsea yi aldığımda yirminciydi şuanda on yedinci @BullyBu oyun bana göre değil, ilgimi çekmiyor. Canım isteseydi katılırdım zaten.
5 Maçta 5 puan bir maçta 6-1 yenildim 3-1 yenildim üçüncü maç 1-0 kazandım newcastle ve southampton 2-0 dan 2-2 oldu çeviren benim maçı @Bully3 sıra yükseltmişsin, helal olsun reyiz.
2 kez 2-0'dan 2-2 yapman gelecek adına umut verici, çalışmaya devam et. Daha iyisini yapmalısın tabii.5 Maçta 5 puan bir maçta 6-1 yenildim 3-1 yenildim üçüncü maç 1-0 kazandım newcastle ve southampton 2-0 dan 2-2 oldu çeviren benim maçı @Bully
Tottenham takımının oyuncuları fazla iyi@MEnes arşa çıkmaya başladı. Kaşla göz arasında Manchester United'ı geçecek ama oyuncu sayısı az. Adam bunu yapmak için oyuncularından da ödün veriyor. Arsenal eskisi gibi değil, kendini geri çekti bu konuda sanırım. Hızla yükselen bir Everton var, bütün oyuncuları silip süpüren bir Everton. Sürpriz bir şekilde seni de geçti ve daha da yükselecek gibi görünüyor.
@Turkuazz, @MEnes, @secquin, @Polat Şaşmaz.
belli oldu takıma transfer lazımdı bayram diye ucuza satın diyor telefondan girseydim keşke alsaydın muslerayı keşke para yok diyip marceloyu alman @Araf @ArafHafta sonuna kadar transfer piyasası durgun geçecek muhtemelen. Bilgisayar tarafından oyuncular kolay kolay satın alınmıyor.
Marcelo'yu transfer etmeseydim keşke, dakika başı söyleyeceksin artık.
bana ucuzundan yollasana @ArafMarcelo'yu transfer etmeseydim keşke, dakika başı söyleyeceksin artık.
Yerine bir oyuncu geldiğinde transfer listesine koyarım belki, öyle alırsın.bana ucuzundan yollasana @Araf
adamların satılacağı yok bayram diye @ArafYerine bir oyuncu geldiğinde transfer listesine koyarım belki, öyle alırsın.
Satılır satılır, sabret biraz. Olmadı, hafta sonu satılır.adamların satılacağı yok bayram diye @Araf
bayramda ucuza satın diye telefondan tavsiye geldi @ArafSatılır satılır, sabret biraz. Olmadı, hafta sonu satılır.
Şu anda iyi olmakta senin takımını bile geçti. Sabretti, inatla devam etti, kadro derinliği az olsa da, ligin en değerli kadrosuna sahip oldu @MEnes.Tottenham takımının oyuncuları fazla iyi