OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Maçta 5 puan bir maçta 6-1 yenildim 3-1 yenildim üçüncü maç 1-0 kazandım newcastle ve southampton 2-0 dan 2-2 oldu çeviren benim maçı @Bully
2 kez 2-0'dan 2-2 yapman gelecek adına umut verici, çalışmaya devam et. :A Daha iyisini yapmalısın tabii. :A

@MEnes arşa çıkmaya başladı. Kaşla göz arasında Manchester United'ı geçecek ama oyuncu sayısı az. Adam bunu yapmak için oyuncularından da ödün veriyor. Arsenal eskisi gibi değil, kendini geri çekti bu konuda sanırım. Hızla yükselen bir Everton var, bütün oyuncuları silip süpüren bir Everton. Sürpriz bir şekilde seni de geçti ve daha da yükselecek gibi görünüyor. :A

@Turkuazz, @MEnes, @secquin, @Polat Şaşmaz.
Tottenham takımının oyuncuları fazla iyi

• Beğendim
Reactions: Araf
Hafta sonuna kadar transfer piyasası durgun geçecek muhtemelen. Bilgisayar tarafından oyuncular kolay kolay satın alınmıyor. :)

Hafta sonuna kadar transfer piyasası durgun geçecek muhtemelen. Bilgisayar tarafından oyuncular kolay kolay satın alınmıyor. :)
belli oldu takıma transfer lazımdı bayram diye ucuza satın diyor telefondan girseydim keşke alsaydın muslerayı keşke para yok diyip marceloyu alman @Araf @Araf
@bazinga bir kaç oyuncumu alsın totenhamla oynayacağım adamda orta saha olarak corona var @Araf

• Güldürdün
Reactions: Araf
1590483846888.png

@MEnes'in menajerliğini üstlendiği Tottenham Hotspur takımında Corona virüsü tespit edildi ve bu virüs gelen bilgiye göre Çin'den değil, Meksika'dan geldi.

@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.

belli oldu takıma transfer lazımdı bayram diye ucuza satın diyor telefondan girseydim keşke alsaydın muslerayı keşke para yok diyip marceloyu alman @Araf @Araf
@bazinga bir kaç oyuncumu alsın totenhamla oynayacağım adamda orta saha olarak corona var @Araf
Marcelo'yu transfer etmeseydim keşke, dakika başı söyleyeceksin artık. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...