of kes zırvayıBeğenmedin mi @sokak sanati nı
of kes zırvayıBeğenmedin mi @sokak sanati nı
Saat 01:00 oldu uykum geldi hadi gud naytof kes zırvayı
son uykun olur inşSaat 01:00 oldu uykum geldi hadi gud nayt
Bu deli dana geldiyse yandık.
Neyse ki izlemedim bölümü.Oo sarı papatya ile Evrim dans ediyor, bunu gören @dreamy de hüngür hüngür ağlıyor
Yokluğumda hissedilmiş hemen yarım saatte aylar sonra erken uyudum. Çok iyi geldi be... Artık gece aktifliğime ayar vereceğim@Dosi de yok ortalıklarda seni kim koruyacak bakalım
Sıra Evrim e gelecek ve bakalım ben ve @dreamy den sonra kim yapacak avatar
Bu şarkı çok güzel yaa
Gayet iyi, yakışır babakoya
Abart abart .ss
Güzel şakaydı.
kaktüs o ne paaptyası .ss
Bu deli dana geldiyse yandık.
Neyse ki izlemedim bölümü.
Nisa’yı merak ediyorum fragmandaki showu çok iyi görünüyordu. İzleyeceğim birazdan.
Allah kahretmesin böyle yarışmayı. 2015 Berna'nın bizi adaya aç yollamayın göz yaşlarından nereden nereye. Bir instagram için yarışmanın bütün karizmasını yerle bir ettiniz.
Sıra Evrim e gelecek ve bakalım ben ve @dreamy den sonra kim yapacak avatar
Ben izlemeyeli yarışma evrim mi geçirmiş? Bu sene ne kadar ballı yarışmacılar var @MasacRE
Adada kalmaktan çok parti yaptılar bu seneBen izlemeyeli yarışma evrim mi geçirmiş? Bu sene ne kadar ballı yarışmacılar var @MasacRE
İlginç 'Dünyanın en zor yarışması'ndan en 'eğlendiren yarışması' oldu birdenAdada kalmaktan çok parti yaptılar bu sene
Öyle oldu Bugünkü tanıtımda partiden başka bir şey yok Çeyrek finalden itibaren bireysel olup çok zor yarışmalar olacak diyor Acun beyciğim bakalım onlar nasıl olacakİlginç 'Dünyanın en zor yarışması'ndan en 'eğlendiren yarışması' oldu birden