Sağol tatlım ben de Ccc gibi tatlı ve sempatiğim haklısın çok teşekkür ediyorum 💖💖 @alperuz @serhatt @sokak sanati
Edepsiz .ssİşte böyle kalırsınız
Hangi kısım ccc kısmı dimi haklısınGüzel şakaydı.
Edebi sizden öğrenecek değilimEdepsiz .ss
Hangi kısım ccc kısmı dimi haklısın
O konuya bakmıyorum bile en son mesaj yazmam engellenmişti ayrıca gerçekçi olalım 13 yıllık dizinin konusunu 4 aylık survivor ile geçmek imkansıza yakınSen bu konuda niye boş post kasıyorsun. Sırf Vadi'ninkonuyu geçmek için dimi. Yıllar geçti senin kinin geçmedi
Seni ısırmam @serhatt zaten domuz eti gibi
Seni ısırmam @serhatt zaten domuz eti gibi
O konuya bakmıyorum bile en son mesaj yazmam engellenmişti ayrıca gerçekçi olalım 13 yıllık dizinin konusunu 4 aylık survivor ile geçmek imkansıza yakın
Hayat gerçek olmak için çok saçma
Doğru...Hayat gerçek olmak için çok saçma
Sen diyene Ka aklıma bile gelmedi stv nin ibretlik dizilerinin altına düşmüş diziyle uğraşmam bnm derdim silinen 13 bin küsür mesajım. SsHerkese dümen yap bana yapma. 44 bin mesaj varmış orada. Son 10 bin ha gayret
Sen diyene Ka aklıma bile gelmedi stv nin ibretlik dizilerinin altına düşmüş diziyle uğraşmam bnm derdim silinen 13 bin küsür mesajım. Ss
Çok çalışmam lazım yarın bir gün muhteşem yüzyıl bölümü silinir mesaj sayım 50 bin kalır 😱Pardon tekrar baktım 41 binmiş. 42 bin yap yeter. Son 7 bin bile değil.
Sen 13 bin mesajını her türlü çıkartırsın
kaktüs o ne paaptyası .ssPapatyam Behlül gibi 💖💖💖 @serhatt görmesin. Ss