TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta Sonuçları

17. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Aslında Sertab 5, Candan 4 olacaktı ama dinlerken fikrim değişti :A bakalım o 1puan birşey değiştirecek mi :A

@kerem hep sonlarda açıklıyorsun diye dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yaptım. Gelene kadar açıklamışsın :A
10 dakika önceki foto :bhr:

Huzurun adı bu resim yaaa 😍

• Harika
Reactions: Dosi
@sokak sanati'nin Oyları:

6 Ki sen (Normalde tan puan değil ama +1 puan ekledim bazı olaylardan dolayı. Affet bizi Burki:A )

5 Puan Unutursun (Şarkının 3'de biri Unutursun kelimesinden oluşuyor. Söz bitti deyince hiç aklıma gelmezdi :A)
5 Puan Hoşçakal

4 Puan - İstanbul İstanbul Olalı
4 Puan - Çöpçüler

2 Puan - Gamsız Hayat (Üzülüyorum sana bu puanları verirken. Umarım görmezsin puanımı.:( )

6 Ki sen (Normalde tan puan değil ama +1 puan ekledim bazı olaylardan dolayı. Affet bizi Burki:A )

5 Puan Unutursun (Şarkının 3'de biri Unutursun kelimesinden oluşuyor. Söz bitti deyince hiç aklıma gelmezdi :A)
5 Puan Hoşçakal

4 Puan - Çöpçüler

2 Puan - Gamsız Hayat (Üzülüyorum sana bu puanları verirken. Umarım görmezsin puanımı.:( )
Üzülüyorsun da böyle muhteşem bir şarkıya niye bu puanı veriyorsun. :(

• Üzücü
Reactions: kerem

5 Puan Hoşçakal

4 Puan - Çöpçüler

Bu şarkının isminin Söz bitti olduğunu ben de yeni öğrendim. :A Tşk aşko. :A @sokak sanati