xBUGRAx
Emekli
Kesinlikle.. Panda'ya şarkı yapsa keşke.
Aslında Sertab 5, Candan 4 olacaktı ama dinlerken fikrim değişti bakalım o 1puan birşey değiştirecek mi
@kerem hep sonlarda açıklıyorsun diye dışarı çıkıp ormanda minik bir yürüyüş yaptım. Gelene kadar açıklamışsın
10 dakika önceki foto
Demistim ya kiran kirana diye.Çok yakın sonuçlar 😱
Cornetto'dan sonra Panda olmaz, kalitemize yakışmaz.Kesinlikle.. Panda'ya şarkı yapsa keşke.
Üzülüyorsun da böyle muhteşem bir şarkıya niye bu puanı veriyorsun.@sokak sanati'nin Oyları:
6 Ki sen (Normalde tan puan değil ama +1 puan ekledim bazı olaylardan dolayı. Affet bizi Burki )
5 Puan Unutursun (Şarkının 3'de biri Unutursun kelimesinden oluşuyor. Söz bitti deyince hiç aklıma gelmezdi )
5 Puan Hoşçakal
4 Puan - İstanbul İstanbul Olalı
4 Puan - Çöpçüler
2 Puan - Gamsız Hayat (Üzülüyorum sana bu puanları verirken. Umarım görmezsin puanımı. )
Bu şarkının isminin Söz bitti olduğunu ben de yeni öğrendim. Tşk aşko. @sokak sanati@sokak sanati'nin Oyları:
6 Ki sen (Normalde tan puan değil ama +1 puan ekledim bazı olaylardan dolayı. Affet bizi Burki )
5 Puan Unutursun (Şarkının 3'de biri Unutursun kelimesinden oluşuyor. Söz bitti deyince hiç aklıma gelmezdi )
5 Puan Hoşçakal
4 Puan - İstanbul İstanbul Olalı
4 Puan - Çöpçüler
2 Puan - Gamsız Hayat (Üzülüyorum sana bu puanları verirken. Umarım görmezsin puanımı. )
Yerli ve milli markamız lütfen. Bunun üstüne çıkamazdı zaten.Cornetto'dan sonra Panda olmaz, kalitemize yakışmaz.