@xBUGRAx özür dilerim
Ok.
@xBUGRAx özür dilerim
Ok.
Bana değil, başkasına seviniyorsun? Bana değil, bana.
Sinsirella ensemde, inicem gibi.Aşqooo o geçen puan durumunda sıkıntıdaydı o yüzden. Sen zaten zirvedeki
Tebrik ederim
Sinsirella ensemde, inicem gibi.
Bu sinsilikle zaten finala kadar yolu var.Yine herkesle resimler çekmiş duygu sömürüsü yapıyor. Korkulur ondan
Bana vermiyorsunYüksek puan verdiğimde hiç bir yanıt yazmayıp, düşük puan verdiğim de böyle yazıyorsun ya...
@Bully benim gibi aslan burcu galiba.Kendinden alıntı yapıp kendine teşekkür etmek ne yaa. Kaçıncı seviye bi ego yaşıyor bu admin @Yiğitt @Maskeli Fedai @xBUGRAx @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 83901
Harika teşekkür ederim. @Dosi@Dosi'nin Oyları:
Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi beklerdim. Yarışmacı sayısı azaldığı için artık 1 vereceğim açık ara geride kalmaz. Tedirgin olmasın Normal şartlarda ilk 3e alacağımız malaesef aşağı kayıyor sayı azalınca.
6 Erkin Koray - Çöpçüler ( en sevdiğim Erkin Koray şarkısı ♥)
5 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
4 Sertab Erener
3 Yalın
2 Sezen
1 Şebnem Ferah (pek tarzım olan bir isim değil)
@xBUGRAx mükemmel yükseliş.2. Puan Durumu:
52 | Ahmed | Sertab Erener - Söz Bitti
51 | xBUGRAx | Yalın - Ki Sen
46 | bazinga | Candan Erçetin - Gamsız Hayat
45 | Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul
44 | mrt-06 | Erkin Koray - Çöpçüler
40 | dreamy | Şebnem Ferah - Hoşçakal
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
4 iyi vermişsin bacım, 1 falan bekliyordum yine o konuşmandan sonra. @Dosi@Dosi'nin Oyları:
Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi beklerdim. Yarışmacı sayısı azaldığı için artık 1 vereceğim açık ara geride kalmaz. Tedirgin olmasın Normal şartlarda ilk 3e alacağımız malaesef aşağı kayıyor sayı azalınca.
6 Erkin Koray - Çöpçüler ( en sevdiğim Erkin Koray şarkısı ♥)
5 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
4 Sertab Erener
3 Yalın
2 Sezen
1 Şebnem Ferah (pek tarzım olan bir isim değil)
@Bully benim gibi aslan burcu galiba.