Bana değil, başkasına seviniyorsun? Bana değil, bana.
Sinsirella ensemde, inicem gibi.Aşqooo o geçen puan durumunda sıkıntıdaydı o yüzden. Sen zaten zirvedeki
Tebrik ederim![]()
Sinsirella ensemde, inicem gibi.![]()
Bu sinsilikle zaten finala kadar yolu var.Yine herkesle resimler çekmiş duygu sömürüsü yapıyor. Korkulur ondan![]()
Bana vermiyorsunYüksek puan verdiğimde hiç bir yanıt yazmayıp, düşük puan verdiğim de böyle yazıyorsun ya...![]()
@Bully benim gibi aslan burcu galiba.Kendinden alıntı yapıp kendine teşekkür etmek ne yaa. Kaçıncı seviye bi ego yaşıyor bu admin@Yiğitt @Maskeli Fedai @xBUGRAx @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 83901
Harika teşekkür ederim.@Dosi'nin Oyları:
Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi beklerdim. Yarışmacı sayısı azaldığı için artık 1 vereceğim açık ara geride kalmaz. Tedirgin olmasınNormal şartlarda ilk 3e alacağımız malaesef aşağı kayıyor sayı azalınca.
6 Erkin Koray - Çöpçüler ( en sevdiğim Erkin Koray şarkısı ♥)
5 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
4 Sertab Erener
3 Yalın
2 Sezen
1 Şebnem Ferah (pek tarzım olan bir isim değil)
@xBUGRAx mükemmel yükseliş.2. Puan Durumu:
52 | Ahmed | Sertab Erener - Söz Bitti
51 | xBUGRAx | Yalın - Ki Sen
46 | bazinga | Candan Erçetin - Gamsız Hayat
45 | Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul
44 | mrt-06 | Erkin Koray - Çöpçüler
40 | dreamy | Şebnem Ferah - Hoşçakal
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
4 iyi vermişsin bacım, 1 falan bekliyordum yine o konuşmandan sonra.@Dosi'nin Oyları:
Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi beklerdim. Yarışmacı sayısı azaldığı için artık 1 vereceğim açık ara geride kalmaz. Tedirgin olmasınNormal şartlarda ilk 3e alacağımız malaesef aşağı kayıyor sayı azalınca.
6 Erkin Koray - Çöpçüler ( en sevdiğim Erkin Koray şarkısı ♥)
5 Candan Erçetin - Gamsız Hayat
4 Sertab Erener
3 Yalın
2 Sezen
1 Şebnem Ferah (pek tarzım olan bir isim değil)