TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 16. Hafta Sonuçları

17. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
YALIN: Gülben frenlerimi patlattı!

Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergen'e verdiği 'Aşksın Sen' şarkısıyla ilgili olarak, "Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı" dedi.
Git artık.

• Üzücü
Reactions: xBUGRAx
@Çiğdem'in Oyları:

6 Sertab Erener - Söz Bitti - Başka Söze gerek yok :bhr:
5 Erkin Koray - Çöpçüler Tek gerçek şarkı yarışması PopStar canlandı gözümde :( Abidin,Bayhan ,Firdevs :(
4 Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı - Kendi yarışıpta böyle oylama yapan olmaz sanırım kendisine :F Tam puan 3 haftadır veremedim ki bu hafta ilk ikide koyamadım :A
3 Şebnem Ferah - Hoşçakal Bu şarkısını hazetmiyorum fazla şebonun yaa :( Ama şu aşamada 3 puan ortalama yinede bence :A
2 Yalın - Ki Sen Her Şey Sensin tercih etseydin keşke :( Biz seçecektik bunak abicim iki şarkıcı olmasın diye kuruntu etti :A
1 Candan Erçetin - Gamsız Hayat - Melek şarkısı seçildimi ben forumda olmadım zaman bilmiyorum ama onu tercih beklerdim :A

@Yiğitt ile meşhur olan müthiş görseli bu akşamda analım :A

images (12).jpeg

YALIN: Gülben frenlerimi patlattı!

Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergen'e verdiği 'Aşksın Sen' şarkısıyla ilgili olarak, "Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı" dedi.
So what :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
@Çiğdem'in Oyları:

5 Erkin Koray - Çöpçüler Tek gerçek şarkı yarışması PopStar canlandı gözümde :( Abidin,Bayhan ,Firdevs :(
4 Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı - Kendi yarışıpta böyle oylama yapan olmaz sanırım kendisine :F Tam puan 3 haftadır veremedim ki bu hafta ilk ikide koyamadım :A
3 Şebnem Ferah - Hoşçakal Bu şarkısını hazetmiyorum fazla şebonun yaa :( Ama şu aşamada 3 puan ortalama yinede bence :A
2 Yalın - Ki Sen Her Şey Sensin tercih etseydin keşke :( Biz seçecektik bunak abicim iki şarkıcı olmasın diye kuruntu etti :A
1 Candan Erçetin - Gamsız Hayat - Melek şarkısı seçildimi ben forumda olmadım zaman bilmiyorum ama onu tercih beklerdim :A
Bacım, kalite=Çiğdem. :Z @Çiğdem

@Çiğdem'in Oyları:

Teşekkürler ablacım. :Z @Çiğdem

1. Puan Durumu:

33 | Ahmed | Sertab Erener - Söz Bitti

27 | dreamy | Şebnem Ferah - Hoşçakal
24 | Forumdash(Çiğdem) | Sezen Aksu - İstanbul
23 | bazinga | Candan Erçetin - Gamsız Hayat

19 | mrt-06 | Erkin Koray - Çöpçüler
17 | xBUGRAx | Yalın - Ki Sen

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Sahte oy pusulalarını devreye sokma vakti geliyor :A @Bully @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Bully