Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,769
- Puanı
- 1,060
AGacım şimdi beni dilim dönmez hem usturuplu giyinip süslenmeyi de bilmem hiç çıkarma beni seni daha çok çamura batırırım... olan sana olur, o yüzden bırak bizi gidelim ağam@Mr.At gelmişKen beni bi kutla öyle git gideceksen. Bayramda kutlama yapamıyoruz bari buradan yapalım![]()
rtürk aserat @sokak sanati
Netflixe gelse kesin izlerim. Eski dizileri yüklüyorlar. Dynasty diye dizi var bu da o tarz bu. İngilizce izlerdim.Alihan ve Zeynep olmayan sezonu izlesin bari.
Yalnız Yıldız her dediğini yapmış. Queen😱
AGacım şimdi beni dilim dönmez hem usturuplu giyinip süslenmeyi de bilmem hiç çıkarma beni seni daha çok çamura batırırım... olan sana olur, o yüzden bırak bizi gidelim ağam
rtürk aserat @sokak sanati
Netflixe gelse kesin izlerim. Eski dizileri yüklüyorlar. Dynasty diye dizi var bu da o tarz bu. İngilizce izlerdim.![]()
![]()
Hep aynı mevzular. Senin @Forumdash 'ı çekmediğine inandık ve bu sebeple karşı resim bekliyormuş
@Forumdash 'da seni çekemediği için seni resmin dışına atmış.
Ama asıl olay çerçeveye benim girmemle oldu![]()
Etiketle de konuş sen önce ortancaBayramdan sonra foto gelecek, görecek gününü o moruk.![]()
@Ahmed izlersen Alihan-Zeynep sahnelerini atla, ıyy oraları asla önermiyorum. 2.sezon sonunda gidiyorlar zaten meymenetsizler.Alihan ve Zeynep olmayan sezonu izlesin bari.
Yalnız Yıldız her dediğini yapmış. Queen😱
@yigit_00 aşkilotom ne diyor bu?Hayır. Aksine sinir bozucu bir ergen. Ergen sevmem ben![]()
Spoileri yedik şimdiden.@Ahmed izlersen Alihan-Zeynep sahnelerini atla, ıyy oraları asla önermiyorum. 2.sezon sonunda gidiyorlar zaten meymenetsizler.![]()
![]()
Onların spoiler'ı bile meymenetsiz boşver.Spoileri yedik şimdiden.![]()
yaparım e harfi ekliyebilirim üstünü örtmek için @sokak sanatiSenin konularına bakmıyordur bile.en son ne zaman ceza aldın. Lilith yap dizinde ki adımı@Forumdash
Sen onun dizisinde de mi vrsinSenin konularına bakmıyordur bile.en son ne zaman ceza aldın. Lilith yap dizinde ki adımı@Forumdash
Etiketle de konuş sen önce ortancaKime yaptırıyon shopu böyle bekletiyon??? Daha geçen gün akşama gelecek dedin
Başkasına yaptırıyorsan hazır eli değmişken @Harunnn60 ve @dreamy ve @eskici (aliço) de eklesinParası neyse veririz ailecek
@Çiğdem
Dynasty sıkıcı ya, izlemek istersen La Casa de las Flores var onu izle, o da mükemmel.Netflixe gelse kesin izlerim. Eski dizileri yüklüyorlar. Dynasty diye dizi var bu da o tarz bu. İngilizce izlerdim.![]()
![]()