🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Mr.At gelmişKen beni bi kutla öyle git gideceksen. Bayramda kutlama yapamıyoruz bari buradan yapalım :Z
AGacım şimdi beni dilim dönmez hem usturuplu giyinip süslenmeyi de bilmem hiç çıkarma beni seni daha çok çamura batırırım... olan sana olur, o yüzden bırak bizi gidelim ağam

• Harika
Reactions: sokak sanati
AGacım şimdi beni dilim dönmez hem usturuplu giyinip süslenmeyi de bilmem hiç çıkarma beni seni daha çok çamura batırırım... olan sana olur, o yüzden bırak bizi gidelim ağam

Nerden hatırladım ben bu diyaloğu.(b) Ezel'de eski Ramiz'in konuşmalarına benziyor ama daha çok İnce Mehmet gibi olmuş planda.:F

Hep aynı mevzular. Senin @Forumdash 'ı çekmediğine inandık ve bu sebeple karşı resim bekliyormuş:A
@Forumdash 'da seni çekemediği için seni resmin dışına atmış.:F

Ama asıl olay çerçeveye benim girmemle oldu:A
Bayramdan sonra foto gelecek, görecek gününü o moruk. :A
Etiketle de konuş sen önce ortanca :bağır: Kime yaptırıyon shopu böyle bekletiyon??? Daha geçen gün akşama gelecek dedin:F

Başkasına yaptırıyorsan hazır eli değmişken @Harunnn60 ve @dreamy ve @eskici (aliço) de eklesin :F Parası neyse veririz ailecek:A @Çiğdem

Etiketle de konuş sen önce ortanca :bağır: Kime yaptırıyon shopu böyle bekletiyon??? Daha geçen gün akşama gelecek dedin:F

Başkasına yaptırıyorsan hazır eli değmişken @Harunnn60 ve @dreamy ve @eskici (aliço) de eklesin :F Parası neyse veririz ailecek:A @Çiğdem

Bayramda belki de büyüklere saygısızlık yapmamak için bayram sonrasına bıraktı..ince düşünceli arkadaşım benim.:bhr: @mrt-06

@eskici 'yine mutlaka eklesn mesela benim ayaklarımın altı müsait bunun için. Ayağımın altında çiğnerim:Z

@Harunnn60 'da kendini bi figürlese o kendide ekler. Kendisi bir dönem fav10 taslağı yapmıştı.:A