🥇sokak sanati - Milli Şef 85.000'ler kulübünde🌟🎧🧿❤

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@The_Erinch senin konun popüler oldu diyor da kendi film etkinliği de popüler :A Bir biz kaldık böyle :A Kıskandım :A
Konuların arasındaki hit farklılığı dikkatimi çekti... Zamanında bizde Mod luk yaptık,forumlarda bulunduk..
Normal bir Tebrik konusu 500 hit alırken.. Bir konu 20.000 hit alınca dikkat çekiyor.

Yoksa benim açımdan sorun yok,özünde foruma hit kazandırıyorsunuz yaptıklarınızla.

Bu arada @sokak sanati dans ettiğin adamı küçümseme 😉 😎

Konuların arasındaki hit farklılığı dikkatimi çekti... Zamanında bizde Mod luk yaptık,forumlarda bulunduk..
Normal bir Tebrik konusu 500 hit alırken.. Bir konu 20.000 hit alınca dikkat çekiyor.

Yoksa benim açımdan sorun yok,özünde foruma hit kazandırıyorsunuz yaptıklarınızla.

Bu arada @sokak sanati dans ettiğin adamı küçümseme 😉 😎

Bu arada benim konum dışında dikkatini çeken konularda olmalı bence. Orada da aynı tavrı sergileseydin beni burada itham altında bırakmasaydın daha güzel olurdu.:(
Nerde modluk yaptın sen. Hiç bilmiyordum.😱

Küçümsemek değilde bilenmek diyelim.:A (Şaka amaçlı tabi ki:X )

Bu arada benim konum dışında dikkatini çeken konularda olmalı bence. Orada da aynı tavrı sergileseydin beni burada itham altında bırakmasaydın daha güzel olurdu.:(
Nerde modluk yaptın sen. Hiç bilmiyordum.😱

Küçümsemek değilde bilenmek diyelim.:A (Şaka amaçlı tabi ki:X )
Dürüst olayım; şuan sen dediğinde diğer konuyuda gördüm... Gerçekten diğer konuda ciddi hit almış.

Neden itham altında kalasın ki, sosyal medyayı en iyi şekilde kullanmak seninde hakkın, ben sürekli senin konunda geçrekten ciddi sayıyı görünce dayanamadım sordum,

Ama sanırım sorduğum için iyi bir izlenim yaratmadığım ortada.İsteyerek kırdıysam özür dilerim.

Diziport diye eski bir dizi izleme sitesi vardı onun forumunda yaptım.

Hertür atışmaya hazırım 😉 Karagöz Hacivat misali 😉

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Dürüst olayım; şuan sen dediğinde diğer konuyuda gördüm... Gerçekten diğer konuda ciddi hit almış.

Neden itham altında kalasın ki, sosyal medyayı en iyi şekilde kullanmak seninde hakkın, ben sürekli senin konunda geçrekten ciddi sayıyı görünce dayanamadım sordum,

Ama sanırım sorduğum için iyi bir izlenim yaratmadığım ortada.İsteyerek kırdıysam özür dilerim.

Diziport diye eski bir dizi izleme sitesi vardı onun forumunda yaptım.

Hertür atışmaya hazırım 😉 Karagöz Hacivat misali 😉

@emreemreu mesaj paylaşınca dikkatini çekti demek ki. O yüzden ben odaklı bakmışsın. Yoksa bilerek benim üzülmeni isteyeceğine inanmıyorum. Senin bunu kimseye yapmayacağını tanıdığım süre zarfında gördüm zaten. O yüzden hiç önemli değil.:X Belki de forumun bu bölümü dikkat çekti. Bilemiyorum.

@Çiğdem 'in @Yiğitt ile ben için kullandığı bi görsel vardı. Bundan sonra söyleriz senin ile ben içimde kullanır:A

indir.jpeg

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
@emreemreu mesaj paylaşınca dikkatini çekti demek ki. O yüzden ben odaklı bakmışsın. Yoksa bilerek benim üzülmeni isteyeceğine inanmıyorum. Senin bunu kimseye yapmayacağını tanıdığım süre zarfında gördüm zaten. O yüzden hiç önemli değil.:X Belki de forumun bu bölümü dikkat çekti. Bilemiyorum.

@Çiğdem 'in @Yiğitt ile ben için kullandığı bi görsel vardı. Bundan sonra söyleriz senin ile ben içimde kullanır:A

Ekli dosyayı görüntüle 83698
Açıkçası evet; @emreemreu yazdıktan sonra baktım maşallah hiç inmedi ... vallahide soruverdim o zaman.

Ama tüm konulara yapılsın,neticede herşey foruma getiri sağlar.
Her 10 kişiden biri aktif üye olsa bize yarar doğru değil mi?

Görsel çok iyi Umutcum.
Ahahaahahaahahah köprüyü hangimiz geçecek :D :D :D

Öpüyorum seni.

Tekrardan Nice 85.000 lerin olsun 👏 👏 👏 👏

• Beğendim
Çok yanlış kayaya çarptığını bilmiyor daha. Yaşına başına güveniyor ama senin nasıl bir Yılan olduğunu Emre'den ayrıntılı dinlesin.:A
"Yılanı yapıyor sonrada mağdur oluyor o" demişti senin için :A @xemrexxx

Fotoda beni gördün mü?
Aaaa yüzüne söylersen uslu çocuğa yatar :A

• Güldürdün
Sayemde üye olan ve foruma ısınan çok kişi var. Yine olabilir.:Z En iyi örnek @Turkuazz yine @dreamy 'de ilk benimle yakınlık kurmuştur. @yigit_00 'da aynı şekilde sadece benle konuşuyor olabilir. Yenileri de gelir belki:Z
Valla mesaj yazmaya bile üşenen beni zorla konuşturuyorsun ama iyi ki konuşturuyorsun be.. seviyorum seni :love1:

• Harika
Açıkçası evet; @emreemreu yazdıktan sonra baktım maşallah hiç inmedi ... vallahide soruverdim o zaman.

Ama tüm konulara yapılsın,neticede herşey foruma getiri sağlar.
Her 10 kişiden biri aktif üye olsa bize yarar doğru değil mi?

Görsel çok iyi Umutcum.
Ahahaahahaahahah köprüyü hangimiz geçecek :D :D :D

Öpüyorum seni.

Tekrardan Nice 85.000 lerin olsun 👏 👏 👏 👏

İnşallah tüm konular böyle görüntülenme alır.:Z Teşekkürler tekrardan Erinç bey. Hesap günü yaklaşıyor.:A

Ülker'in darbe reklamıyla sin göndermemi yapayım :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch