1 tane Sertap yeter. Onca seçim var. Başka kapıya gitsinler plz.Ben oraya dikkat etmedim bile. Hata sende baskasini suclama.
Saka maka Ki Sen ile Acik Adres arasinda sadece 1 puan fark vardi.![]()
1 tane Sertap yeter. Onca seçim var. Başka kapıya gitsinler plz.Ben oraya dikkat etmedim bile. Hata sende baskasini suclama.
Saka maka Ki Sen ile Acik Adres arasinda sadece 1 puan fark vardi.![]()
Estağfurullah canım.Kapak oldum![]()
Bacın ayılıp bayıldı nankör insan destek olur.1 tane Sertap yeter. Onca seçim var. Başka kapıya gitsinler plz.![]()
Neyse onay veriyorum bende. Iyi yaptin.İkisi de aynı gidecek o zaman. Yani seçsin farklılık olur![]()
SERTAB1 tane Sertap yeter. Onca seçim var. Başka kapıya gitsinler plz.![]()
Gör işte Sertab kimlerin elinde.@sokak sanati
Milletin elenmesini istiyorsun herhalde. Titanium ya da Chandelier daha iyi olur.Bu arada Elastic Heart orada kapı gibi duruyor. Selda Bağcan'ı bogmustum bu şarkı ile. Değerlendirilir umarım![]()
Söz Bitti bile mi?Yani seçilen şarkıların hiçbirisi beni korkutmadı. Keşke bunu ben kapsaymişim demedim@kerem @Çiğdem @sokak sanati
Ayol bizim dilde öyle bitiyor napim. Siz B ile yumşatıyorsunuz.Gör işte Sertab kimlerin elinde.@sokak sanati
Chandelier ile 3. oldum ayol.Milletin elenmesini istiyorsun herhalde. Titanium ya da Chandelier daha iyi olur.![]()