@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Ardakartal @Atlass @slhttnmtl @12.Adam @Gerekli24 @yigit_00 @Maskeli Fedai
Tost makineleri gitgide çoğalıyor Kendimi Dolores gibi hissetmeye başladım @MEnes
Gerçekten tehlikeli bir duruma doğru gidiyoruz... Her taraf ama her taraf tost makinesi olacak yakında...
Benim aklıma da bu geldi
Ben Dolores isem sen en fazla o çekik herif falan olabilirsin Şerlok beyciğim, kendini önemseme bu kadarHepiniz benden çaldınız, sizi gidi tost makineleri...
Evet bu film de bu duruma uygun bir örnek olduBenim aklıma da bu geldi
Filmi izleyen anlar
Ekli dosyayı görüntüle 83256
Ben Dolores isem sen en fazla o çekik herif falan olabilirsin Şerlok beyciğim, kendini önemseme bu kadar
Ben senin profile girip kopyaladım ama ilkin @MasacRE 'nin sanıyordumHem avatarımı kopyalayıp, hem de yüzsüz yüzsüz kurduğu cümleye bak Hainku’nun. Hain tost makinesi seni...
Ben senin profile girip kopyaladım ama ilkin @MasacRE 'nin sanıyordum
Hainku ne olacak... Gerçi şuan bende Hainsi olmuş olabilirim ama @MasacRE 'ye Nisa'yı avatar yapma sözüm vardıYok yok, Utku beyciğim benden kopyaladı.
Hem avatarımı kopyalayıp, hem de yüzsüz yüzsüz kurduğu cümleye bak Hainku’nun. Hain tost makinesi seni...
İlk ben yaptım yaptım tabi ki, Hainlok'a inanma sen yalancının önde gideni oBen senin profile girip kopyaladım ama ilkin @MasacRE 'nin sanıyordum
Survivor konusunu kurcalasam bulurum da ama eski enerjim yok artık didiklemeyeİlk ben yaptım yaptım tabi ki, Hainlok'a inanma sen yalancının önde gideni o