Kafayı bulmak için çok erken bir saati seçmişsiniz. Bir daha bu kadar içmeyin.
Ne diyor bu gelişmemiş tost makinesi kardeşimiz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Kafayı bulmak için çok erken bir saati seçmişsiniz. Bir daha bu kadar içmeyin.
Dediğim gibi fazla masumsun...Kafayı bulmak için çok erken bir saati seçmişsiniz. Bir daha bu kadar içmeyin.
Aaaah GAIUS ah...
Yalan, satış, hainlik gibi özellikler sizde hep Şerlok beyciğim, benim dürüstlüğümü bilirsiniz sizYalan... Bu asılsız iddiaları esefle kınıyorum, sen beni kopyaladın. Dede falan yoktu benim avatarımda.
Yalan, satış, hainlik gibi özellikler sizde hep Şerlok beyciğim, benim dürüstlüğümü bilirsiniz siz
Mağdur deyince neden Barış'ı gösteriyorlar? 😱
@Maskeli Fedai Aycan A yeni ortak çıkmadan bunu öldürelim
Şu kurduğun cümlenin tamamı yalan be adam Sen beni kopyaladın bu bir. Ve dürüst değilsin tam bir yalancısın, bu da ikiHer şeyimi kopyalamayı başarmışsın ancak bir şeyim hariç... DÜRÜSTLÜĞÜM...
Gördük demin Berkan'ı Nisa bu az Türkçesiyle daha başarılı
Cemal iyidir ya. Aycan tatlı ama sinsi Elenen takım arkadaşının arkasından neler dedi. ss
Acun hep orda aslında, dönemediği için Bugün olmadığı ender kısımlardan
İzle ve antisi ol
Cemal ve Aycan'mı? 😱
Her şeyimi kopyalamayı başarmışsın ancak bir şeyim hariç... DÜRÜSTLÜĞÜM...
Şerlok un kanı donsun @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @alperuz @serhattKafasızlar işte
Gerçekten çok çok çok büyük adam...Bilim adamı oldu, yetmedi...
Devlet başkanı oldu, yetmedi...
Mahkemede aklandı, yetmedi...
En sonunda tarikat kurdu ve kadınların kendisine tapmasını sağladı...
Büyük adam... @Maskeli Fedai @MasacRE
Şu kurduğun cümlenin tamamı yalan be adam Sen beni kopyaladın bu bir. Ve dürüst değilsin tam bir yalancısın, bu da iki
O kollar ne öyle, çarpılmış gibi olmuşlar.Şerlok un kanı donsun @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @alperuz @serhatt Ekli dosyayı görüntüle 83149
Şerlok un kanı donsun @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @alperuz @serhatt Ekli dosyayı görüntüle 83149
İnanmıyorum sana asıl büyük yalancı sensin...Şu kurduğun cümlenin tamamı yalan be adam Sen beni kopyaladın bu bir. Ve dürüst değilsin tam bir yalancısın, bu da iki
Ben buraya bu leş program için gelecek değildim, işimiz boş yapmak ve bir yerde boş varsa ben ordayım...
Yine satış yapmışsın
Şerlok un kanı donsun @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Dosi @alperuz @serhatt Ekli dosyayı görüntüle 83149