@sokak sanati Bana şarkı yorumuda puanı karşılamıyor ama şefimizi ifşa etmiyim
@sokak sanati Bana şarkı yorumuda puanı karşılamıyor ama şefimizi ifşa etmiyim
Şarkın hangisiydi bilmiyorum ama umarım gelirim.Bunu da sevmeye başladım diye gelme karşıma. @Aserat
Şarkıyı seslendiren hanımefendiler adına teşekkür ettim zaten.3 iyi sayılır bence
Sana değil şarkıya verdim
Ötmeye başlıyor
Nossa nossa diyen.Şarkın hangisiydi bilmiyorum ama umarım gelirim.
Aileniz batsin. Sa@mrt-06'nın Oyları:
6 Las Ketchup - The Ketchup Song
5 Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
4 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
3 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
2 Indila - Derniere Danse
1 Shakira & Maluma - Chantaje
İnşallah haftayı atlatırım, sen bile ortalama deyip iyi verdiysen.Bende daha kötü veririm diye bekledim ama diğerleri daha kötüydü
Ona aşinalığım vardı diğer şarkılar da iddialı olmasa 1-2 puan yüksek verebilirdim.Nossa nossa diyen.
Her neyse konumuz bu değil ne zaman evleniyorsunŞarkıyı seslendiren hanımefendiler adına teşekkür ettim zaten.
Parlak görünce @xBUGRAx (temsili)Şimdi gördüm Acun'un o tepki ne öyle. @sokak sanati @xBUGRAx @Ahmed @Bully @eskici @Çiğdem @denizz19 @bazinga @kerem @xemrexxx @Forumdash @alperuz @dreamy @Aserat @The_Erinch @pompy @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Harunnn60 @MasacRE @Hachiko
Maşallah dinlemek isterim.3 iyi sayılır bence
Sana değil şarkıya verdim
Ötmeye başlıyor
Ben iftara hazırlıyorken 18:30 da yazmıs uyandım bunlar nasıl diye @mrt-06 @Bully @Ahmed @eskici @Forumdash @eskici @sokak sanatiBen bu gezegene gidiyom bebekliğime dönücem zamanla
Atarım sesiniMaşallah dinlemek isterim.
En azından 1 değil..Etiket yapmıyorum, bu yarışmada match olamıyoruz seninle...
Çoğunu ilk kez dinledim kulağıma hoş gelme sırasına göre verdim.@mrt-06 süpersin, benim şarkımı biliyormuşsun teşekkürler.