ingilizce dişi diyip hepimizin oralara savrulmasıBrezilya'nın müzik sektöründe yükselmesini engelleyemeyeceksiniz. @Forumdash @Çiğdem
ingilizce dişi diyip hepimizin oralara savrulmasıBrezilya'nın müzik sektöründe yükselmesini engelleyemeyeceksiniz. @Forumdash @Çiğdem
Bunu da sevmeye başladım diye gelme karşıma. @Aserat@Aserat'ın Oyları:
7 - Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
6 - Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
5 - Las Ketchup - Asereje (adı nick'ime benzediği için de ayrı hoşuma gitti )
4 - Manu Pilas - Bella Ciao
3 - Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
2 - Shakira & Maluma - Chantaje
1 - Indila - Derniere Danse
@Forumdash hızır gibi yetiştin dedeciğim
Uzun aradan sonra ikimizdende kötü almadıTŞKLER bacımmm
Yılan dilli @sokak sanati sanatinin dediği gibi mi Huzur evine de beklerim@Forumdash hızır gibi yetiştin dedeciğim
Ben eleniyorsun sanmıstımValla altlı üstlü harika olmuşız.
.....
Sen elenmeden huzur yok bana sana gıcık oluyorum.Yaaa sen git dinlensene azcık
Ben galiba yarışmanın başından beri başka şarkıcıyı ben sanarak bakıyordum. @bazingaBen eleniyorsun sanmıstım
@Forumdash olay.@Forumdash'ın Oyları:
6 puan Indila - Derniere Danse (2.alternatifimdin )
5 puan Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro (survivor kitlesine ulaşmak için 4.alternatifimdin )
4 puan Manu Pilas - Bella Ciao (ilk önerimdi ama şarkı marş olmuş sonradan olay cıkmasın diye saldim )
3 puan Shakira & Maluma - Chantaje (sadece Malumayla gelseydin bundan daha iyisi vardi )
2 puan Las Ketchup - Asereje (Allahım kurtulamadım şu şarkıdan. 90'lar-200ler yabancı- grup 2 haftada bir karşima çıktı yeter daaa)
1puan Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego (bi de bununla aynı zamanda çıkan çetçetçere çetçere ikisinden de nefret ediyorum)
Senin şarkını ben çok dinlerdim zamanında; halende dinlerim.1 sandım ayol.
Süpersin 7 puan. @The_Erinch
Tşkler bacımın köylüsü @alperuz @Çiğdem@alperuz'un Oyları:
7 puan: Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
6 puan: Las Ketchup - Asereje
5 puan: Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
4 puan: Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
3 puan: Indila - Derniere Danse
2 puan: Manu Pilas - Bella Ciao
1 puan: Shakira & Maluma - Chantaje
Bence bilmiyordu, bunu öğrenince forumu terk etmez inşallah.Kalitesiz iste. Dissimi attim zaten. @Aserat
Fotoyu karşılıyoruz aslında @Forumdash dan bulastı bu genler bizeBen galiba yarışmanın başından beri başka şarkıcıyı ben sanarak bakıyordum. @bazinga